[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
Cholerka Daniel chyba zacznen u Ciebie zamawiać a o transport to juz nie problem, wystarczy ze do mojej firmy w Bochum podeslesz i wygląda na to że taniej to wyjdzie niż tu w pl
Ostatnio zmieniony 08 cze 2015, 23:15 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
Z inowroclawia ?preston81 pisze:jeszcze dla infrormacji na nastawnik jest 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów pozdro
wlasnie odebrałem
[url=http://images70.fotosik.pl/953/e1edd572aaa4bd14m.jpg]Obrazek[/URL]
-
- Forum Audi A8
Akurat w przypadku nastawników w pełni popieram ten wybórApophis pisze:Kupił w ASO ...
"Kto bogatemu zabroni."Apophis pisze:... i zapłacił dwie najniższe krajowe netto
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
lancuchy wymienia sie wraz z kolami ale rozmawiamy na temat 4,2 lub 3,7 wiec jesli Twoja wiedza jest tak rozległa to powiedz mi jak chcesz wymienic kola w tych silnikach ?? moze jak wymienic to cos tam jeszcze wymyslisz ale powiedz mi GDZIE kupisz same kola ( piszac same ) mam na mysli bez walkow ! to wg ciebie ( tzn twoich teori i Twojej szkoly ) nalezy wymieniac nastawniki wraz z lancuchem i (UWAGA ) WALKAMI ROZRZADU !
oj Stefan Stefan... Jestesmy tu wszyscy ,zeby sobie pomagac takze jak nie wiesz to smiało pytaj
oj Stefan Stefan... Jestesmy tu wszyscy ,zeby sobie pomagac takze jak nie wiesz to smiało pytaj