[D2 4,2L Quattro 1999] Tv wyłącza się po ruszeniu auta.
[D2 4,2L Quattro 1999] Tv wyłącza się po ruszeniu auta.
Witam Wszystkich
Mam pytanie - jak za pomocą oprogramowania VAG-COM zmienić ustawienia TV.
Obecnie telewizor działa tylko podczas postoju auta.
Po ruszeniu z miejsca zamiast obrazu napis po angielsku - coś w rodzaju, oglądanie telewizji w czasie jazdy jest niebezpieczne ;-)
Chciałbym zmienić ustawienia tak aby można było oglądać podczas jazdy - pytanie tylko jak? :mrgreen:
jest to model: RNS-D
Dzięki z góry za pomoc.
Mam pytanie - jak za pomocą oprogramowania VAG-COM zmienić ustawienia TV.
Obecnie telewizor działa tylko podczas postoju auta.
Po ruszeniu z miejsca zamiast obrazu napis po angielsku - coś w rodzaju, oglądanie telewizji w czasie jazdy jest niebezpieczne ;-)
Chciałbym zmienić ustawienia tak aby można było oglądać podczas jazdy - pytanie tylko jak? :mrgreen:
jest to model: RNS-D
Dzięki z góry za pomoc.
eeeee... nie jest tak źle.Rafelek pisze:Myślę że nie mam sensu przerabiania tego bo i tak w czasie jazdy tv bedzie źle odbierać.
W eSie mam odblokowane TV i wcale nie ma tragedii ;-)
A poza tym popołudniami, kiedy toczysz się w korkach, na zablokowanym TV nie obejrzysz nic - możesz sobie tylko posłuchać ale do tego wystarczy przecież samo radio :-P
A jak TV masz odblokowane to i jakieś wiadomości ogarniesz... i filmik jakiś... i skoki Małysza... można się zrelaksować i olać całe to kłębiące się dookoła towarzystwo :d
Niestety w drugim TV mam zablokowane ale chyba zrobię rach-ciach po kabelkach jak tu SJake napisał i też powinno chulać :-P
Cholercia... niby 6 stówek w kieszeni...SJake pisze:Wystarczy zrobić ciach odpowiedniego kabelka przy kostce... :roll: i 6 stów w kieszeni.
ale to niestety wciąż te same 6 stówek które masz także przed kabelkową operacją "rach-ciach" :-P
Ale wtedy zdaje się nie działa już "gala" czyli ściszanie/podgłaśnianie radia w zależności od prędkości jazdy bo to właśnie kabelek od "gali" ciachamy - czy mam rację :?:
Chociaż zawsze miałem wrażenie, że ta "gala" działa jakoś tak sobie :roll:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Tak :lol:Ale wtedy zdaje się nie działa już "gala" czyli ściszanie/podgłaśnianie radia w zależności od prędkości jazdy bo to właśnie kabelek od "gali" ciachamy - czy mam rację :?:
Tylko na co komu GALA :?: :roll:
Ja co prawda nie odcinałem, bo nie potrzebuje TV podczas jazdy, a w korkach łapię mnie kurwica - więc TV mogłaby tylko ją pogłebić... :-o
Nie wiem, czy przypadkiem tym samym kabelkiem nie idzie prędkość do NAVI... ale na co komu NAVi :mrgreen:
FOSS, to Ty teraz na dwie bryki pomykasz? (Ostatnio koło Ciebie parkowałem)
A8 4,2 quattro
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
No chyba jednak nie tym samym kabelkiem bo u mnie działa i NAVI i TV także :mrgreen:SJake pisze:Nie wiem, czy przypadkiem tym samym kabelkiem nie idzie prędkość do NAVI... ale na co komu NAVi :mrgreen:
Si senor, dwoma... do wyboru do koloru :-PSJake pisze:FOSS, to Ty teraz na dwie bryki pomykasz? (Ostatnio koło Ciebie parkowałem)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
W czterech narożnikach nawigacji masz takie płaskie szczeliny ( u góry nad przyciskami i na dole pod przyciskami ). Wsuwasz w te szczeliny najlepiej specjalne kluczyki i navi powinna wyjechać, także nic nie musisz rozkręcać... Pozdro.colln pisze:No właśnie jak wyjąć nawigacje? Zdjąłem drewienko i są 4 torxy ale tylko do panelu klimatronika a panel jak wydłubać ?
Audi A8 4.2 (AQF) FL quattro tiptronic