No i wykrakałeś, wczoraj umyłem a w nocy była burza i auto wygląda jak wyciągnięte z bagna ...jadę zaraz ręczną opłukać.ernesto pisze:Ja do mycia nie mam szczęścia, bo zawsze jak umyję to jeszcze tego samego dnia pada deszcz.
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Mam miejsce parkingowe pod blokiem i dwa tygodnie temu pozno w nocy sasiad wracal do chaty i naszedl dwoch gnoi jak ja ogladali i jeden z nich powiedzial"wlasnie taka chcialem".Gosciu zadzwonil do dozorcy ten do mnie i na flikownie.Gnoje go musieli slyszec bo jak zszedlem to juz ich nie bylo.Sasiad poznal tych dwoch bo podobno mieszkaja w okolicy i czesto sie przechadzaja pod blokiem.A ze szkod nie bylo to fliki sie zawinely i po ptokach .Mnie dozorca nie chce powiedziec ktorzy to bo jak twierdzi to sprawa policji a on nie chce miec szyb powybijanych.Juz raz mi szybe wyprali a ze na szybach mam folie przyciemniajaca to jak pacan rozj....al wzial i zucil na dach tym samym go porysowal potem wsiadajac na fotel pasazera pocial skore . Dlatego teraz czesto zjezdzam do garazu w roznych godzinach i sprawdzam czy stoi tym bardziej ze za tydzien jade do polski na wakacje wiec auto sie przyda
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla
Zlodziejstwo jest w każdym kraju. Szkoda tylko ze sie przyjebali do mojego auta.Moze prze to ze jest na Polskich blachach.Nie raz juz widzialem zdziwione ryje franków że jak to Polak takim autem jezdzi.Nawet jeden ze sąsiadów (zaraz po tym jak ją kupilem) pytal czym się zajmuje.W zartach powiedzialem mu ze jak mu powiem to bede musial mu łeb wyrwać. Chyba wziął to na serio bo już więcej nie pyta .Takich przypadków miałem kilka zawsze ich gasze w taki lub inny sposób.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 21:00 przez leon0376, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla
Dobre to, lubię takie krótkie i treściwe odpowiedzileon0376 pisze:Nawet jeden ze sąsiadów (zaraz po tym jak ją kupilem) pytal czym się zajmuje.W zartach powiedzialem mu ze jak mu powiem to bede musial mu łeb wyrwać.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
sprawdzenie instalacji gazowej pod komputer, na szczescie nic nie wyszlo powaznego , pomimo ze jest jeden parownik to dziala w pelnym zakresie pracy silnika na LPG jeszcze jest na tyle wydajny ze radzi sobie z moca , ale i tak przydalby sie 2 parownik i lepsze wtryskiwacze do niego wraz z nowa mapa wtryskowa gazu ale to z czasem