[D2 preFL ALL ] LPG - zrób to sam
Polecam kolegę z Forum Marekp750
Serwis-smp.pl
Pozdrawiam
Serwis-smp.pl
Pozdrawiam
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
Na pewno filtr odsunąć od reduktora bo przy takim montażu to działa on jak mikrofalówka. Mapsensor powinien być zamontowany jak najbliżej wtrysków, w tym przypadku rozdzielacza!
Poza tym jak już wspomniano w Goldzie masz dwa wyjścia więc je wykorzystaj ...na dwóch filtrach lub na jednym z dwoma wejściami i wyjściami.
Poza tym jak już wspomniano w Goldzie masz dwa wyjścia więc je wykorzystaj ...na dwóch filtrach lub na jednym z dwoma wejściami i wyjściami.
jeśli chodzi o wykorzystanie dwóch wyjść reduktora to jest właśnie tak zrobione, idą one do filtra z dwoma wejściami i wychodzą na rozdzielacze, a kompensacje właśnie tak zrobiłem jak mówiliście, dziś byłem u gazownika i musze jadnak wkręcić dysze, rozwierciłem je na 2,5mm, tak mi zasugerował
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....