[D2 preFL ALL ] LPG - zrób to sam
Przemek, ja mam bez dysz i powiem Ci szczerze, ze przy reduktorze ustawionym na 1,1 i tak mam za ubogo u gory. Jeszcze nie wymienilem wielozaworu, on moze miec ogromne znaczenie ale musze najpierw jakos wyjezdzic gazidlo z butli do konca
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Cisnienie u gory spada ale według mnie nie jest to związane z tym o czym napisałeś (swoją drogą nie zrozumiałem tego o czym piszesz) tylko z gownianym wielozaworem. Ja mam KME Twin a on trzyma cisnienie naprawde bardzo dobrze (spadki max o 0,15 przy gwałtownym wcisnieciu pedału w podłoge które i tak natychmiast sie odbudowują)
Pozdrawiam Bugi
Witam!
Wszystko zalezy od tego w jakim zakresie mocy uzywasz auta.Miarodajny wynik mozesz uzyskac jedynie z hamowni.I tak w zasadzie powinno sie zrobic zeby miec pewnosc ze auto jest dobrze ustawione.
Stefan.
-no i pewnie Wojtek co ma migomat sprawdzal.pb41ns pisze:no to wychodzi na to że mam dziwne auto które zapier.... jak na 300 koni przystało i na tych ustawieniach dobrze sie sprawuje
Wszystko zalezy od tego w jakim zakresie mocy uzywasz auta.Miarodajny wynik mozesz uzyskac jedynie z hamowni.I tak w zasadzie powinno sie zrobic zeby miec pewnosc ze auto jest dobrze ustawione.
Stefan.
- ManiekJames
- Super Klubowicz
to już tutaj w skrajność popadasz, nie widziałem jeszcze i nie słyszałem by ktoś na chamownie z ustawieniem gazunku jechał, no powiedz który fahmajstej tak robimajkaistefan pisze:Witam!
-no i pewnie Wojtek co ma migomat sprawdzal.pb41ns pisze:no to wychodzi na to że mam dziwne auto które zapier.... jak na 300 koni przystało i na tych ustawieniach dobrze sie sprawuje
Stefan.