Nie zrobiłem nic

![]() |
![]() |
![]() |
Ciekawe,ja kupilem gumowe na zimę -trzeba będzie z nich zrezygnować:) aby jak najmniej takich niespodzianek w naszych A8simon68 pisze:Witam może nie chodzi o A8 a o A6 C5 mojego ojca, ale może się przyda dla potomności, bo i w naszych A8 można mieć podobne kłopoty......
zacznę od tego że w A6 mojego taty zaczęły dziać się niepokojące sprawy z elektryką, pierw centralny od tylnej klapy, potem stop, podświetlenie tablicy itd....
sobota pikny dzień mówię to cza chwycić się roboty,
i po krótce, poszukiwania po kablach itd.. aż pod fotelem kierowcy czuje mocne zgrubienie na kablach, no to fotel out, tapicerka out i kable popuchnięte jak nie wiem, chwytam kabel a on w łapach się rozpada, co się okazało mamuśka ma taki nawyk że do łatwiejszego sprzątania woli mieć gumowe wycieraczki, i idealnie w miejscu takiej wycieraczki nie oddycha podłoga i tak nawilgły przez te wszystkie lata przewody że izolacja popuchnięta a kable w środku zgniłe, cała wiązkę praktycznie wymieniłem,
tera wsio lata jak ta lala... dodam że auto u nas od zawsze i nie było nigdy zalane, tylko i wyłącznie co to te zasrane gumy na podłodze, a nieraz było widać pod nimi wilgoć bo to nie oddycha ino się tam skrapla....
taka pierda a tyle roboty.... a jeszcze dziś pamiętam jak mamuśka mówi kup se gumowe wycieraczki do twojego A8 lepiej się sprząta .........