Time Bandit by FOSS :D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Dla mnie to auto robi konkret robote I jak mialem juz etap zrezygnowania z checi kupna d3 tak znowu mnie zlapala zajawka Wyglada zadziornie teraz, moim zdaniem najsluszniejsza decyzja z tym frontem
A tak apropo wczorajszej rozmowy o hofele w d2 Damian, wierzysz albo nie ale jak wyjezdzalem z lotniska to wczoraj cos takiego mijalem na bramie xD
A tak apropo wczorajszej rozmowy o hofele w d2 Damian, wierzysz albo nie ale jak wyjezdzalem z lotniska to wczoraj cos takiego mijalem na bramie xD
- matrose1983
- Forum Audi A8
Mnie też trochę drażni taka zagnieciona i pewnie za jakiś czas ją wymienię jak tylko uzgodnię sam ze sobą gdzie będzie zarejestrowanamatrose1983 pisze:wymień jeszcze przednia blache na nową bo ta strasznie szpeci (:
Już niedługo będę wertował temat dogłębnie co mi się opłaca a co nieApophis pisze:Był by niepowazny,przynajmniej rok może se smigac i miec w kieszonce z 1500euro A nawet dalej bo niewszedzie robia problem z opłaceniem podatku drogowego i z nim mozna se smigac do woli.raftor pisze:niebawem pewno będą niemieckie wiec nie ma sensu
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- olimpus104
- Forum Audi A8
he ,a myślałem ze na wyspach tylko tak kroją z tym ubezpieczeniamiApophis pisze:Jak ci połtora klocka euro rocznie nie robi roznicy oraz jak auto twe spełnia w 100% TUV (nie chodzi o stan techniczny a wszelakie przeróbki) to nie masz co sie stresowacFOSS pisze:Już niedługo będę wertował temat dogłębnie co mi się opłaca a co nie
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Jak pneumatyka będzie sprawna to mogę zrobić foto na Lifcie.preston81 pisze:możesz zrobić foto od przodu i z boku auta, jak jest podniesiona na maxa ? jak to będzie wyglądać ?
A właśnie jestem w Brzegu Dolnym i amorek jest w regeneracji więc mam nadzieję, że dzisiaj wszystko powróci do normy.
Na SummerCars było tak nisko, że naruszyłem dolną osłonę pod silnikiem i dzisiaj na autostradzie o mały włos jej nie zgubiłem - mać
Musiałem na poboczu ją demontować ale na szczęście przezornie miałem ze sobą w bagażniku swoją żabę i leżankę więc nawet palca nie ubrudziłem przy tej robocie.
Na szczęście mam na magazynie komplet uchwytów i kołków do tej osłony więc jak wrócę to nie raczej bez problemów zamocuję ją z powrotem na swoim miejscu.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Noi amorek zrobiony.
Zawias znowu sprawny i mam nadzieję, że na chwilę mam spokój bo muszę zająć się innymi tematami
Zawias znowu sprawny i mam nadzieję, że na chwilę mam spokój bo muszę zająć się innymi tematami
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-