Time Bandit by FOSS :D
Przyznaję, myślałem o tym....preston81 pisze:ale ten znaczek od S to trza zdjąć no bo jak to tak ...
ale na myśleniu na razie się skończyło....
bo ja wprawdzie nie mam zapędów do udawania, że to jest prawdziwe S8 ale jakby nie patrzeć przód jest eSkowy z eSkowym grillem i te logo jakoś mi tam jeszcze tak bardzo nie przeszkadza.
Bądź co bądź są też eSkowe hamulce, customowy wydech który wiele osób błędnie myli z eSkowycm chociaż eSkowy nie miał być i on eSkowy nie jest, i jest kilka innych rzeczy które miały nadać autu jakiś indywidualny charakter.
GieTełeR to nie jest i nim nie będzie ale mi się w tym wydaniu całkiem podoba
Mam jeszcze kilka pomysłów co robić dalej ale zmieniły się priorytety i auto na tą chwilę zeszło na zdecydowanie dalszy plan
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
w pamięci mi utkwiło jak mówiłeś że tak się nie robi
oczywiscie tylko wytykam palcem , twoje auto mi sie podoba (może poza przyciemnianymi lampami- straciło na urokui oryginalności _ i osobiscie mialbym w D czy ma znaczek czy nie bo to kwestia indywidualna i jak zauwazyłeś mało kto się skapnie co i jak ///
ale w roli drobnego przypomnienia musiałem wrzucić tu ziarno zwątpienia )
oczywiscie tylko wytykam palcem , twoje auto mi sie podoba (może poza przyciemnianymi lampami- straciło na urokui oryginalności _ i osobiscie mialbym w D czy ma znaczek czy nie bo to kwestia indywidualna i jak zauwazyłeś mało kto się skapnie co i jak ///
ale w roli drobnego przypomnienia musiałem wrzucić tu ziarno zwątpienia )
bądź sobą, wariatów też lubią
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Lampy klapa i wydech 100% lepsze nie wiem czemu ten grill wydaje mi się za bardzo chromowany. Lusterka kwestia gustu ale ja chyba tez czarne wole
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
A tu takie małe foto z wczorajszego spotkania
Niestety, całe popołudnie padało więc nie dane mi było skorzystać z pełnej mocy tej maszyny..... ale będzie jeszcze na pewno okazja
Niestety, całe popołudnie padało więc nie dane mi było skorzystać z pełnej mocy tej maszyny..... ale będzie jeszcze na pewno okazja
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Oj tam, oj tam, jak będzie sucho to zawsze znajdzie się kawałek do wyprostowania prawej nogi...... i na niemiecki autobahn niedalekokmicic-lt pisze:No nie wiem czy uda sie wam gdzies skorzystac z pelnej mocy - troche malo dobrych drog, chyba ze na autostrade gdzies wylecicie
Nyssa na razie fabryka.... 3.8V6BiT.... to jakieś 550KM i 630Nmkmicic-lt pisze:Czy Nissan jest po jakichs modyfikacjach?
Plany na coś więcej są ale jak będzie finalnie to się później okaże
Tak jak Korton napisał, oklejone folią.kmicic-lt pisze:Powiedz mi czy Twoje lampy z tylu - to oryginalnie sa przyciemnione, czy sam to robiłeś?
Ja własnoręcznie tego nie dotykałem, oddałem do firmy co zajmuje się oklejaniem aut.
Tu jeszcze takie deszczowe ujęcie.... kolega robił kalkulatorem.
Lepszych fotek nie mam - jak było jasno byliśmy zajęci czymś innym
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-