I Twoje słowa spływają miodem na me serce

Nastawnik zamówie po wypłacie ... tylko że ... inowrocław

- aaa jak nie pomoże ... to bedziemy się martwić dalej !!
ps: zakupie też może ze 3 te hydrauliczne popychacze i wymienie te które będą podejrzane

![]() |
![]() |
![]() |
Patrzę że bardzo jesteś negatywnie nastawiony na zamienniki. Czy może Tobie się rozsypał i narobił szkód w silniku?? Myślę że sporo osób założyło zamienniki i jeżdżą, ważna jest też wymiana zaworków zwrotnych, czego przy wymianie na "chińskie" nastawniki pewnie mało kto wymienia właśnie te zaworki.Apophis pisze:Tyle pracy wkładasz w auto a tak ryzykujesz??
059103175F zaworki aso coś koło 100zł szt.Nadol pisze:Btw. Spróbuje zmienić jeszcze zaworki zwrotne ma ktos numery tych zaworów?
Jakoś los mnie uchronił od posiadania tych zacnych urządzeń w silniku ale znam wielu ludzi którzy sie przejechali na tych zamiennikach i kończyło sie to wymiana na kolejny taki(az trafisz) na ori bądź nawet remontem głowic.lukasz88 pisze:Patrzę że bardzo jesteś negatywnie nastawiony na zamienniki. Czy może Tobie się rozsypał i narobił szkód w silniku?? Myślę że sporo osób założyło zamienniki i jeżdżą, ważna jest też wymiana zaworków zwrotnych, czego przy wymianie na "chińskie" nastawniki pewnie mało kto wymienia właśnie te zaworki.