części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Jak uwazacie zdejmowac oznaczenia z klapy czy nie ?

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.

Tylna klapa D3 oznaczenia ?

Z oznaczeniami
13
29%
Brak oznaczeń
32
71%

Liczba głosów: 45

Awatar użytkownika
Satyavan
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Satyavan » 01 lis 2015, 10:39

U mnie jest tylko po lewej stronie A8 i nic pozatym. Też lubię minimimalistyczne wykonanie.

Awatar użytkownika
mkbewe
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mkbewe » 01 lis 2015, 13:07

Oznaczenia jak najbardziej zostawić, niech koleś za tobą zdaje sobie sprawę kogo ma zamiar wyprzedzić :P

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 01 lis 2015, 13:16

Wymieniając u siebie tylną klapę, po lakierowaniu latałem bez oznaczeń ;) i według mnie było zbyt pusto. Do modyfikowanych a8 ten gładki tyłeczek fajnie pasuje szczególny przy ciemnym lakierze, ale do serii wolałem zostawić w oryginale i znaczki wróciły. Ale to już co kto lubi i też nie jest to jakiś nie odwracalne, zawsze można dołożyć lub znów zdjąć znaczki i spolerować klapę by nie było śladu jak gusta się zmienią :).

Unseen

Post autor: Unseen » 01 lis 2015, 23:54

Apophis pisze:Jeźdząc po europie bardzo często widze że juz D4 nie maja oznaczeń. Jedna na 10 ma.
Niemcy to sa chyba fanami braku oznaczen. Bardzo rzadko widze oznaczenia silnikow na klapie i czesto musze zgadywac co to za model po rurach wydechowych, itp.

Ja chcialam zamowic auto bez zadnego oznaczenia, ale przy S8 nie da sie fabrycznie. Bez znaczka, zeby nikogo nie kusilo.

Teraz nie mam zadnego oznaczenia na AMG, ale rury wydechowe mnie zdradzaja i kierowcy M3 usilnie chca sie ze mna scigac. Kiedys trafilo mi sie nawet dwoch takich jednego popoludnia.

Adoz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adoz » 02 lis 2015, 23:08

Moim zdaniem jeśli masz benzynę to jak najbardziej może być z oznaczeniami ale jeśli miał byś diesla to lepiej zdjąć :p po co ten obciach. Ogólnie moim zdaniem sporo zależy od stylu jazdy jeśli wolisz wolno taczać się jak na limuzyne przystało to zdejmij oznaczenia a jeśli lubisz deptać ze świateł to niech ludzie widza co pod machą kipi.

Marcin2013
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marcin2013 » 03 lis 2015, 07:54

Adoz pisze:jeśli miał byś diesla to lepiej zdjąć :p po co ten obciach.
i tu się naraziłeś pewnej grupie <jezyk2>

pamiętam że w Polonezach był opis na klapie 1.5 jak ktoś miał 1.6 to był powód zazdrości, nie wspomnę o 1.4.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl