Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Z ciekawostek: zakupiłem auto w naprawde bardzo dobrymn stanie pod koniec września. Zakupiłem do niego kilka rzeczy i już wyszło 15 tys... i dodam, że nic się nie zepsuło. Ot takie jak: LPG, rozrząd, hamulce, Lampy ULO, opony letnie, przegląd... więc co nieco w A8 zrobiłem a czeka jeszcze kilka tys na wymiany.
A potem ktoś powie "Panie, za co Pan tyle chcesz za ten samochód". Ano za to, że włożyłem w niego połowę jego wartości w rok
Sorry za ot
A potem ktoś powie "Panie, za co Pan tyle chcesz za ten samochód". Ano za to, że włożyłem w niego połowę jego wartości w rok
Sorry za ot
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
Brawo właściwy olej
ja u siebie przewietrzyłem katy na autobanie
ja u siebie przewietrzyłem katy na autobanie
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Przy okazji chwilowego pobytu w kraju pojechałem na regulację LPG bo już dawno tego nie robiłem.
Wydawało mi się, że coś może być nie tak ale tematem zajął się gość polecany na forum LPG i okazało się, że nie ma co regulować bo wszystko jest dobrze
Noi dowiedziałem się, że ten kto mi to zakładał przyłożył się do swojej roboty i założone i wpięte jest to bardzo dobrze - od zawsze miałem taką nadzieję ale taka opinia od osoby trzeciej, kompletnie nie związanej z poprzednim serwisem, miło mnie zaskoczyła
I zaskakujący komentarz to to, że u mnie hula wszystko po OBD co podobno zdarza się raczej rzadko.... a myślałem, że BRC w takich autach po OBD to norma
Wydawało mi się, że coś może być nie tak ale tematem zajął się gość polecany na forum LPG i okazało się, że nie ma co regulować bo wszystko jest dobrze
Noi dowiedziałem się, że ten kto mi to zakładał przyłożył się do swojej roboty i założone i wpięte jest to bardzo dobrze - od zawsze miałem taką nadzieję ale taka opinia od osoby trzeciej, kompletnie nie związanej z poprzednim serwisem, miło mnie zaskoczyła
I zaskakujący komentarz to to, że u mnie hula wszystko po OBD co podobno zdarza się raczej rzadko.... a myślałem, że BRC w takich autach po OBD to norma
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
VanDyke pisze:Wrzuciłem nowe podświetlenie tablicy
I trzymam kciuki żeby wytrzymały dłużej niż poprzednie bo to jakaś żenada z ich trwałością.
A ja jeszcze w ubiegłym roku zmieniłem na nowe 2 wtryskiwacze od LPG - działały raczej bez zarzutu ale jak się zimno zrobiło to przy rozruchu czasem potrafiły popuścić gazu na zewnątrz.
To chyba jakaś typowa usterka tych wtryskiwaczy bo przez kilka lat ich użytkowania zmieniłem 4 wtryskiwacze i wszystkie z tego samego powodu.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- dracus6662
- Super Klubowicz
bledy sypie dopiero jak zacznie sie troboskop ja przez rok zmienilem raz jedna sztuke co za 18pln /st to dobry wynik z drugiej strony czestrza wymiana sprzyja nie zapielaniu sie tych cholernych srubek
ja smaruje je olejem jak odkrecam
ja smaruje je olejem jak odkrecam
Tiptronik wymiana oleju Audi