a tu do setki tyle ze nie po prostym a pod lekka bardzo górke ale jednak pod górke w kierunku nowego mostu w Płocku z ronda na wyszogrodzkiej
![]() |
![]() |
Na tym filmiku to widać fajną deskę i słychać jakąś muzę... ale fajnego wydechu to niestety ciężko się dosłuchać.Adrianplock pisze: to filmik , jak działa wydech własnej roboty![]()
Późna już pora i jakoś umknęła mi ta wyraźna różnica pomiędzy twoim a tą przykładową serią - jak już ma być WOW to może nakręć coś z RL na szybieAdrianplock pisze:
a tu do setki tyle ze nie po prostym a pod lekka bardzo górke ale jednak pod górke w kierunku nowego mostu w Płocku z ronda na wyszogrodzkiej
tu seria przykładowa
Nie używam tego programu.... wywaliłem z systemuAdrianplock pisze:jak weźmiesz sobie filmik na media player z setnymi sekundami ...
Wrzuć RaceLogic'a to zobaczymy - może faktycznie taka rakietaAdrianplock pisze:... i przeanalizujesz video z czasem wychodzi 5.7z czasem wychodzi 5.7
![]()
Seria to ma nawet 6,3sekAdrianplock pisze:trudno to zauwazyć bo seria ma 6.2![]()
Przeciętne mrugnięcie okiem trwa około 300-400 milisekund więc tu różnica była by na 1,5 albo i na 2 mrugnięciaAdrianplock pisze:to mrugniecie oka....
A skąd wiedza, że to co stało obok to zdrowa seria?Adrianplock pisze:jednak nie raz za świateł ruszałem i zostawiełm troche z tyłu serie![]()
To kolejna teoria nie mająca pełnego uzasadnienia w praktyceAdrianplock pisze:a jak jest już w gazie to całkiem![]()
No ja już takiej władzy tutaj nie mam.... musisz pytać kogoś innegoAdrianplock pisze:foss kto mi zmienił miniaturke na tego klauna?
Mi się nie podobają.... złoto lubię ale w innym wydaniuAdrianplock pisze:czapki ładne złote:) ?
hymm...Adrianplock pisze:czy ja tu jakies fantazje opowiadam czy coś ?
Kolor to kwestia gustu, ale zawsze lubie jak w komorze jest czysto i schludnieAdrianplock pisze:czapki ładne złote:)?
Po prostu jest tutaj sporo "sympatyków" modelu a nie "posiadaczy". Od dzieciaka jak miałem 12 lat kiedy miało premiere chciałem je mieć. Mi wystarczy, że jest sprawne i ładnie stoi na placu. Jeżdżę sporo ale to nie tu tkwi sens posiadania tego autaAdrianplock pisze:poczekajcie Wy macie te swoje seryjki dmuchacie czyścicie i jeździei raz do roku robiac po 10 tys km rocznie to raz
Twoja indywidualna sprawa. Ja zawsze jak coś ciekawego wykminie to dzielę się tym na forumAdrianplock pisze:dwa niedługo was zaskocze tylko wtedy fantasta nie powie Co trzeba zrobic jak trzeba zrobic i sami bedzie sie głowić i dorabiac kilka rzeczy bo to akurat przydatna rzecz, ciekawi mnie wtedy wasz Mina