[D3 02 4.2MPI ] A8 D3 4.2 MPI Uszczelnienie Wału
- Adrianplock
- Forum Audi A8
- Adrianplock
- Forum Audi A8
Na tym filmiku to widać fajną deskę i słychać jakąś muzę... ale fajnego wydechu to niestety ciężko się dosłuchać.Adrianplock pisze: to filmik , jak działa wydech własnej roboty
Tu też masz wydech custom.... szału z nagraniem może też nie ma ale jednak trochę mniej zagłuszaczy wokoło
Późna już pora i jakoś umknęła mi ta wyraźna różnica pomiędzy twoim a tą przykładową serią - jak już ma być WOW to może nakręć coś z RL na szybieAdrianplock pisze:
a tu do setki tyle ze nie po prostym a pod lekka bardzo górke ale jednak pod górke w kierunku nowego mostu w Płocku z ronda na wyszogrodzkiej
tu seria przykładowa
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- Adrianplock
- Forum Audi A8
jak weźmiesz sobie filmik na media player z setnymi sekundami i przeanalizujesz video z czasem wychodzi 5.7
trudno to zauwazyć bo seria ma 6.2
to mrugniecie oka jednak nie raz za świateł ruszałem i zostawiełm troche z tyłu serie a jak jest już w gazie to całkiem
trudno to zauwazyć bo seria ma 6.2
to mrugniecie oka jednak nie raz za świateł ruszałem i zostawiełm troche z tyłu serie a jak jest już w gazie to całkiem
Ostatnio zmieniony 25 mar 2016, 17:44 przez Adrianplock, łącznie zmieniany 2 razy.
TYLKO V8
- Adrianplock
- Forum Audi A8
Nie używam tego programu.... wywaliłem z systemuAdrianplock pisze:jak weźmiesz sobie filmik na media player z setnymi sekundami ...
Wrzuć RaceLogic'a to zobaczymy - może faktycznie taka rakietaAdrianplock pisze:... i przeanalizujesz video z czasem wychodzi 5.7 z czasem wychodzi 5.7
Seria to ma nawet 6,3sekAdrianplock pisze:trudno to zauwazyć bo seria ma 6.2
Przeciętne mrugnięcie okiem trwa około 300-400 milisekund więc tu różnica była by na 1,5 albo i na 2 mrugnięciaAdrianplock pisze:to mrugniecie oka....
A skąd wiedza, że to co stało obok to zdrowa seria?Adrianplock pisze:jednak nie raz za świateł ruszałem i zostawiełm troche z tyłu serie
To kolejna teoria nie mająca pełnego uzasadnienia w praktyceAdrianplock pisze:a jak jest już w gazie to całkiem
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- Adrianplock
- Forum Audi A8
- Adrianplock
- Forum Audi A8
No ja już takiej władzy tutaj nie mam.... musisz pytać kogoś innegoAdrianplock pisze:foss kto mi zmienił miniaturke na tego klauna ?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- Adrianplock
- Forum Audi A8
wiecie Nie rozumiem po co dajecie mi nikc fantasty , czy ja tu jakies fantazje opowiadam czy coś ?
podejrzewam ze wiekszośc ludzi na tym forum nie ma pojecia co i jak wogole z tymi szrotami jak a8 czy a6 czy jakim kolwiek innym autem , ja opisuje przypadki które mnie dotkneły z moja a8 sa dziwne ale sa prawdziwe , wiekszośc sam rozwiazałem ,
poczekajcie Wy macie te swoje seryjki dmuchacie czyścicie i jeździei raz do roku robiac po 10 tys km rocznie to raz
dwa niedługo was zaskocze tylko wtedy fantasta nie powie Co trzeba zrobic jak trzeba zrobic i sami bedzie sie głowić i dorabiac kilka rzeczy bo to akurat przydatna rzecz, ciekawi mnie wtedy wasz Mina
Pewnie bedzie do samej Ziemi szczena opadnieta ale to jeszcze troche
podejrzewam ze wiekszośc ludzi na tym forum nie ma pojecia co i jak wogole z tymi szrotami jak a8 czy a6 czy jakim kolwiek innym autem , ja opisuje przypadki które mnie dotkneły z moja a8 sa dziwne ale sa prawdziwe , wiekszośc sam rozwiazałem ,
poczekajcie Wy macie te swoje seryjki dmuchacie czyścicie i jeździei raz do roku robiac po 10 tys km rocznie to raz
dwa niedługo was zaskocze tylko wtedy fantasta nie powie Co trzeba zrobic jak trzeba zrobic i sami bedzie sie głowić i dorabiac kilka rzeczy bo to akurat przydatna rzecz, ciekawi mnie wtedy wasz Mina
Pewnie bedzie do samej Ziemi szczena opadnieta ale to jeszcze troche
TYLKO V8
Mi się nie podobają.... złoto lubię ale w innym wydaniuAdrianplock pisze:czapki ładne złote:) ?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
hymm... wydaje mi się, że zdarzyło Ci sięAdrianplock pisze:czy ja tu jakies fantazje opowiadam czy coś ?
Kolor to kwestia gustu, ale zawsze lubie jak w komorze jest czysto i schludnieAdrianplock pisze:czapki ładne złote:)?
Po prostu jest tutaj sporo "sympatyków" modelu a nie "posiadaczy". Od dzieciaka jak miałem 12 lat kiedy miało premiere chciałem je mieć. Mi wystarczy, że jest sprawne i ładnie stoi na placu. Jeżdżę sporo ale to nie tu tkwi sens posiadania tego autaAdrianplock pisze:poczekajcie Wy macie te swoje seryjki dmuchacie czyścicie i jeździei raz do roku robiac po 10 tys km rocznie to raz
Twoja indywidualna sprawa. Ja zawsze jak coś ciekawego wykminie to dzielę się tym na forumAdrianplock pisze:dwa niedługo was zaskocze tylko wtedy fantasta nie powie Co trzeba zrobic jak trzeba zrobic i sami bedzie sie głowić i dorabiac kilka rzeczy bo to akurat przydatna rzecz, ciekawi mnie wtedy wasz Mina
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
- Adrianplock
- Forum Audi A8