[D2 97 3.7PB ] Chełm
[D2 97 3.7PB ] Chełm
Witam, zgodnie z wytycznymi zakładam cztery tematy (?!) dla następujących samochodów :
http://otomoto.pl/oferta/audi-a8-3-7-v8 ... ylNnW.html
traktuję jako alternatywny
Bardzo prosiłbym doświadczonych kolegów/koleżanki o opinię porównawczą dla tych samochodów.
zakładany budżet to około 20k po rejestracji i podstawowym serwisowaniu (o ile jest potrzebne)
zależy mi na jasnym wnętrzu 4,2, auto które pojeździ BEZAWARYJNIE jeszcze przynajmniej 6 lat / 120k km - nie oszczędzam na eksploatacji / serwisowaniu ale tez bez przesady
z góry dziękuję za pomoc.
[center]
Rok produkcji 1997
Przebieg 278 549 km
Pojemność skokowa 3 700 cm3
Moc 230 KM
Rodzaj paliwa Benzyna+LPG
[/center]
http://otomoto.pl/oferta/audi-a8-3-7-v8 ... ylNnW.html
traktuję jako alternatywny
Bardzo prosiłbym doświadczonych kolegów/koleżanki o opinię porównawczą dla tych samochodów.
zakładany budżet to około 20k po rejestracji i podstawowym serwisowaniu (o ile jest potrzebne)
zależy mi na jasnym wnętrzu 4,2, auto które pojeździ BEZAWARYJNIE jeszcze przynajmniej 6 lat / 120k km - nie oszczędzam na eksploatacji / serwisowaniu ale tez bez przesady
z góry dziękuję za pomoc.
[center]
Rok produkcji 1997
Przebieg 278 549 km
Pojemność skokowa 3 700 cm3
Moc 230 KM
Rodzaj paliwa Benzyna+LPG
[/center]
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 13:56 przez VirMan, łącznie zmieniany 4 razy.
you never know
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
[center]Tagi i tytuł tematu w przeciwnym razie temat poleci do śmietnika.[/center]
[center]Tagi i tytuł tematu w przeciwnym razie temat poleci do śmietnika.[/center]
Dzięki za podpowiedź, choć trochę mnie przeraziłeś tymi 6 miesiącami, - moim mitsu 8 lat jeździłem bez większych problemów, i tylko raz mnie unieruchomił względnie przy padzie alternatora.
Domyślam się ,że taki pakiet startowy wchodzi przy samochodach nieudokumentowanych (oleje i filtry oczywiście standardowo) , a w przypadku tego od dziadka_yoyo chyba nie byłby potrzebny?
Domyślam się ,że taki pakiet startowy wchodzi przy samochodach nieudokumentowanych (oleje i filtry oczywiście standardowo) , a w przypadku tego od dziadka_yoyo chyba nie byłby potrzebny?
you never know
Bierz od dziadka bez marudzenia- zrobisz to co Ci powie, że jest do zrobienia i hulaj dusza.VirMan pisze:Dzięki za podpowiedź, choć trochę mnie przeraziłeś tymi 6 miesiącami, - moim mitsu 8 lat jeździłem bez większych problemów, i tylko raz mnie unieruchomił względnie przy padzie alternatora.
VirMan, zastanawiaj sie szycbciej, bo jak Ty od dziadka nie wezmiesz tej A8 to chyba ja to zrobie, bo kazdy tu kto dziadka zna wie, ze to auto jest warte przynajmniej 27k. Wiec za ta kase co on chce sprzedac nie trafi sie taki rodzynek....
Ty tak na serio ???VirMan pisze:zakładany budżet to około 20k po rejestracji i podstawowym serwisowaniu (o ile jest potrzebne)
zależy mi na jasnym wnętrzu 4,2, auto które pojeździ BEZAWARYJNIE jeszcze przynajmniej 6 lat / 120k km
to nie jest zwykły napęd...to
- stillbadboy
- Super Klubowicz
z jakiego powodu ?tokam pisze:bezawaryjnie przynajmniej 6 lat? po pierwsze tzw pakiet startowy kupujesz z każdym autem. a potem to raczej 6 miesięcy bezawaryjnej jazdy bym życzył w nienowym a8.
ja osobiście 3,7 bym odpuścił.
tez czytalem ogloszenie dziadka i no no piekna...
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Jeszcze nie widziałem - na poniedziałek mamy spotkanie, przejadę się rozeznam i tyle. - mnie się podoba starsza bryła - ta nowsza jakoś nie przemawia do mnie,tyle że środek ładniejszy. Troszkę mnie kole ta kierownica innego koloru, ale moze sobie potem zeswapuję na jasną deskę anyway - z tego co widzę albo to auto albo d3, tylko wtedy pewnie koło 50k trzeba dać, ale auto ma 10 lat a nie 15 czy 20 - w każdym razie pozytywnie mnie nastroiliście
you never know
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
A to owszem - sam jeżdziłem do niedawna Mitsu Diamante '94 samemu rozdłubanym na śróbki i poskładanym i z upgradem wielu rzeczy. - niestety pare tyg temu miałem bumka. gdzieś tam wklejałem link - szukam czegoś zastępczego i stwierdziłem ,ze chyba a8 najbliższe, nawet ciut większe. no i 310hp zamiast 210 wiem jak się cenią starsze samochody - dobrze utrzymane Dziadkowi zaproponowałem 20k tylko niech nic mi nie stuka
you never know