Uliczne fotki :-) Pamiątka z Wakacji
Uliczne fotki :-) Pamiątka z Wakacji
Czy ktoś z was ma cos podobnego??? Pewnie tak
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
-
- Super Klubowicz
Re: Uliczne fotki :-) Pamiątka z Wakacji
Teoretyzując to o ile dobrze się orientuję to na podstawie tego konkretnego zdjęcia nie możesz zostać ukarany ponieważ na zdjęciu znajduje się także inny pojazd co poddaje w wątpliwość kogo konkretnie dotyczy zmierzona prędkość :-PPers pisze:Czy ktoś z was ma cos podobnego??? Pewnie tak
Inna sprawa że to rowerzysta i to jeszcze jadący w przeciwną stronę :-P
Ja o dziwo nie posiadam jeszcze takich pamiątek... a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Fotoradar z tego co wiem robi zdjęcie z lampą i bez (2 pod rząd), stąd ten numer doklejony. Muszę Ci tylko powiedzieć, że bardzo ładnie się ustawiłeś do zdjęcia - jakby na fotoradarze było napisane "patrz na mnie!" :lol: i założę się, że gdyby był następny 20m dalej, to mina byłaby niezła
Ale tak jak FOSS prawi - jak na zdjęciu jest drugi pojazd to można zakwestionować. Bez problemu można tak zrobić jak na dwupasmowej są obok siebie samochody, ale jak drugi pojazd jest w drugą stronę to nie wiem czy przejdzie.
Ale tak jak FOSS prawi - jak na zdjęciu jest drugi pojazd to można zakwestionować. Bez problemu można tak zrobić jak na dwupasmowej są obok siebie samochody, ale jak drugi pojazd jest w drugą stronę to nie wiem czy przejdzie.
a ja jak byłem podpisać fotkę na komisariacie to nie chcieli mi jej dać na pamiątkę, powiedzieli ze muszą ją odesłać spowrotem do gminy gdzie stał fotograf:(. A taka ładna była.
Na takie zdjęcia polecam: http://www.youtube.com/results?search_q ... ramki&aq=f
A najlepsze jest to ze mandat za taki patent jest niższy niż brak tablicy lub samą prędkość
Jak wiadomo my narażeni jesteśmy bardziej, bo nasze auta zbierają sie szybciej niż większość użytkowników.
Na takie zdjęcia polecam: http://www.youtube.com/results?search_q ... ramki&aq=f
A najlepsze jest to ze mandat za taki patent jest niższy niż brak tablicy lub samą prędkość
Jak wiadomo my narażeni jesteśmy bardziej, bo nasze auta zbierają sie szybciej niż większość użytkowników.
Heh no faktycznie robiełm minke akurat do foto a było to tak...
Śmigam sobie ok 150 tak na luzaku...
Widze że dolatuje do wioski no to noga z gazu....
Patrze znak fotoradar.... i znowu noga z gazu....
Patrze jest faktycznie skurczybyk i znou noga z gazu tym razem z hamowaniem
Ja głupi myśląc że jade już spokojnie nie patrząc na licznik bo wydawało mi sie że stoje w miejscu Mówię do mojej żonki. Patrz kochanie jakiś nowoczesny FOTORADAR i w tym momencie dostałem oświecenia że przekroczyłem prędkość o 16 km/h
Na szczęście załapałem sie na najmniejszy wymiar kary 100zł i 2 punkty karne
Kurcze no żebym naprawde przeleciał bo nie hamowałem ok mam za swoje ale ja już wyhamowałem!!!
Śmigam sobie ok 150 tak na luzaku...
Widze że dolatuje do wioski no to noga z gazu....
Patrze znak fotoradar.... i znowu noga z gazu....
Patrze jest faktycznie skurczybyk i znou noga z gazu tym razem z hamowaniem
Ja głupi myśląc że jade już spokojnie nie patrząc na licznik bo wydawało mi sie że stoje w miejscu Mówię do mojej żonki. Patrz kochanie jakiś nowoczesny FOTORADAR i w tym momencie dostałem oświecenia że przekroczyłem prędkość o 16 km/h
Na szczęście załapałem sie na najmniejszy wymiar kary 100zł i 2 punkty karne
Kurcze no żebym naprawde przeleciał bo nie hamowałem ok mam za swoje ale ja już wyhamowałem!!!
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
numer automatycznie umieszczają obok albo pod pojazdem, to jest tak wykadrowane jak powiększenie twarzy obokeXecutorR pisze:Fotoradar z tego co wiem robi zdjęcie z lampą i bez (2 pod rząd), stąd ten numer doklejony
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2