Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Forum Audi A8
to Cie ostro skasowali, w moim rejonie jest firma która regeneruje rozruszniki i akumulatory i mi co prawda nie w audi ale w T4 zrobili alternator za 120 zł.. Pewnie za sam fakt ze masz A8 skasowali 200 zł ;pmkbewe pisze:Lukas134, dzisiaj odebrałem z regeneracji rozrusznik kazalem zmienić wszystko tak bym tam już nie zaglądał,
480zł
W 4.2mpi dostęp jest podobny. No wydechow nie trzeba ruszać.
-
- Super Klubowicz
Fabrycznie w D3 4.2 jest rozrusznik firmy VALEO który nie jest tani w serwisie .
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
- orkaskawina
- Super Klubowicz
robił to znajomy majster który ma firmę i robi tylko rozruszniki i altki, rozrusznik nie jest taki jak w głupiej T4 niestety jest tam trochę droższych części o czym nie od razu uświadomił jak go tylko zobaczył.piotrekdomy pisze:to Cie ostro skasowali, w moim rejonie jest firma która regeneruje rozruszniki i akumulatory i mi co prawda nie w audi ale w T4 zrobili alternator za 120 zł.. Pewnie za sam fakt ze masz A8 skasowali 200 zł ;p
Wymienione wszystko co trzeba, zrobiony na już czyli do południa zawiozłem, po południu przywieziono mi go do domu. Robocizna to ułamek tej ceny tak dla informacji.
podaj linkadanishow pisze:Za tyle to można nowy kupić
na warsztat brata mogę mieć go za 1150, na sklep pewno trochę mniej ale nie wydaje mi się ze za 500zł, jutro obczaję.
zresztą michał ma chyba najlepsze ceny więc jakby mu się nudziło to niech sprawdzi, sam jestem ciekaw ile przepłaciłem.
[ Dodano: 2016-08-24, 22:17 ]
w IC dla zwykłego zjadacza chleba to z ceną trochę chyba ich poje....o
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/ofe ... aj/100001/
i dlaczego regenerowany droższy jak nowy /
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Długie, doświetlanie, postojówki i halogeny doczekały się nowych żarówek OSRAMa CBI, w końcu jest biało:
Zregenerowane i wyczyszczone zaciski i silniczki w tyle:
Nowe jarzma pod 335:
Tarcze, klocki, osłony i wężyki hamulcowe i z hamulcami tył spokój na lata:
... teraz czekam na przód z W12
Zregenerowane i wyczyszczone zaciski i silniczki w tyle:
Nowe jarzma pod 335:
Tarcze, klocki, osłony i wężyki hamulcowe i z hamulcami tył spokój na lata:
... teraz czekam na przód z W12
Black Cars Matters
mkbewe, dokładnie regeneracja jest droga bo i u mnie był chyba stojan padnięty, a to jakoś z czymś tam i ta część chyba ze 250 czy 300 kosztuje jakieś szczotki itd i robi się cena kosmos, ale tak samo miałem wymienione i po 3 miesiącach powtórka kupiłem używany chyba za 100 czy 150zł i latam pół roku i super nowy jakaś podróba Autostartera chyba 450-500zł z Boscha do diesla nie było nigdzie na stanie
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
A ja dzisiaj zamówiłem tylne łożysko wymieniłem już 2 przednie teraz czas na tył z przodu nareszcie cisza, ale jeszcze wyje coś z tyłu jak 2 łożyska nie pomogą to z pomocą most przyjdzie
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6