![]() |
![]() |
![]() |
II Ogólnopolski Zlot A8Team
Rozpiska bardzo fajna
Wiadomo co można robić ;p
Co do składki na drona ,to bardzo fajnie ale nie chcę się nikomu narzucać co do tej składki,jeżeli ktoś uważa że nie chce się złożyć to ja to rozumiem i nikomu nic nie będę wypominał.
To była moja inicjatywa którą chciałem zrealizować ,mimo tego że nie mam pojęcia ja kto będzie wyglądać
,ale wierzę w człowieka który to stworzy.
Wiem że koleś ma pasję i wie jak to wykonać aby efekt końcowy był mega.
Będzie użyty Dron który potrafi nagrywać w 4K w 25 klatkach,slow motion czy też full hd 120 klatek. Więc wystarczający sprzęt do nagrania za....o filmiku.
Dodatkowo będzie użyta kamera GO PRO do przymocowania na aucie,czy to na moim autku czy u kogoś z kolegów,może będzie więcej niż jedna kamera.
Do zobaczenia Panowie/Panie w piątek !

Wiadomo co można robić ;p
Co do składki na drona ,to bardzo fajnie ale nie chcę się nikomu narzucać co do tej składki,jeżeli ktoś uważa że nie chce się złożyć to ja to rozumiem i nikomu nic nie będę wypominał.
To była moja inicjatywa którą chciałem zrealizować ,mimo tego że nie mam pojęcia ja kto będzie wyglądać

Wiem że koleś ma pasję i wie jak to wykonać aby efekt końcowy był mega.
Będzie użyty Dron który potrafi nagrywać w 4K w 25 klatkach,slow motion czy też full hd 120 klatek. Więc wystarczający sprzęt do nagrania za....o filmiku.
Dodatkowo będzie użyta kamera GO PRO do przymocowania na aucie,czy to na moim autku czy u kogoś z kolegów,może będzie więcej niż jedna kamera.
Do zobaczenia Panowie/Panie w piątek !
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Nie wiem jak mam określić czy "mocno zglebione" ale...Lechu pisze:Czy ktos z uczestników zlotu ma mocno zglebione auto ??
Wjazd na impreze w Koninie jest przez "nieprzyjemny" próg zwlaniający i jeżeli ktoś takie auto posiada muszę uprzedzić organizatora.
Takie coś w trybie "comfort" pokonuję z prędkością żółwia

Takie coś w trybie "comfort" ściągam brzuchem z ulicy

Chciałem na zlota pójść w lekką glebę ale chyba zostanę na tym poziomie co teraz

Mam wprawdzie jeszcze tryb Lift ale czy to aby wystarczy

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Panowie, z góry przepraszam, ze nie na temat ale mam pytanie do ludzi ktorzy beda na zlocie. Czy ma ktoś używane wtryskiwacze od ABZ bo podobno podpasuja do S8 , z miłą chęcią bym je zakupił sztuk 3. Jesli ktoś posiada to niech weźmie na zlot napewno sie dogadamy:)
Przepraszam za zasmiecanie tematu
Przepraszam za zasmiecanie tematu

Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...