No dobra, ale jak z właściwościami świetlnymi?aro51 pisze:Konkret. Miałem możliwość przetestowania kilku i jednak pomiędzy nimi jest przepaść, zarówno w cenie jak i w swieceniu. Najlepsze okazały się z ledem typu cree. Fakt tylko taki że ją w halogenach mam h7 i brak przesłony.
Jak wiesz aktualnie też mam przód eSkowy i niestety ale tutaj halogeny są bez soczewki.
Montując xenony w poprzednim przodzie zależało mi głównie na jakości oświetlenia... bo moim zdaniem fabryczne to jakaś kompletna porażka... tzn. moim zdaniem w takiej mgle w której światła główne xenonowe nie tylko nie dają rady ale nawet bardziej przeszkadzają to fabryczne światła przeciwmgielne nie dają możliwości kontynuowania jazdy.
No chyba, że uwiesimy się na kierownicy ale wtedy światła główne również są wystarczające.
Więc... czy te ledy w przeciwmgielnych dają jakieś światło?... czy oświetlają w nocy drogę czy też świecą tylko fajnym kolorem i służą bardziej jako dzienne niż w pełni funkcjonalne światła przeciwgielne?
Pytam, bo w obecnym przodzie mam fabryczne żarówki i wrzucanie żarników xenonowych w lampy ze zwykłymi odbłyśnikami jakoś mi nie bardzo pasuje

Niestety, nic konkretnego z Allegro polecić nie mogę ponieważ, jak to często u mnie bywa, miałem do tego "własnego dostawcę" z moich okolic.jordan233 pisze:Damian napisz co polecasz konkretnie na HID z Alledrogo?
Zastanawiam się nad montażem HID lub jak kolega Aro51 coś na Ledach,tylko chciałbym kupić coś sprawdzonego i wartego uwagi![]()
Niestety zrezygnowałem z niego bo może i towar był warty uwagi ale człowiek był średnio poważny - ile razy chciałem coś kupić to nigdy nie było go ani w swoim punkcie handlowym ani w domu... zawsze gdzieś... miasto, szkoła, bank, poczta, gumę złapał, koledze zalało mieszkanie... porażka... tak się nie da normalnie współpracować