Druga skrzynia padła.
Kazdy wjeb... ileś pieniedzy i dobrze wiesz, że tego nie odzyskasz. Ciekawe jak robiles drugi raz skrzynie i samochod Ci nie jezdzi dobrze - to pewnie gdzies po stodolach skladales i tak sie zlozylo, ze Ci padły . Byłes w Miszewku u Pawła ? Nie mam zlego zdania o nim i pare e-Sek robil. Mi generalny remont robil jakies 5 lat temu i powiem Ci ze po remoncie jest Ok - koszt 5500pln. Nie jest to malo, ale lepiej zrobic raz a dobrze.Kosmy pisze:Nie wiem bije się z myślami cały czas ...
1. Zawieszenie bilstein na sprężynach K.A.W.
2. Środek od s8 prefl włącznie z zegarami
3. Hamulce Brembo 6 tłoczkowe. Te z D3 to w ogóle jakiś szmelc jest w porównaniu do tego.
4. 2 komplety opon za które dałem 5 tys. ... Przy niskiej cenie w ogóle nie daje zimówek.
5. Tył hamulce od S4 B6
6. Dustans przód i tył
Nie wiem chce jak najwięcej odzyskać bo wjebałem w ten samochód potężne pieniądze jeszcze ta skrzynia ostatnia ... wkurwić się idzie. Jutro jadę do gościa od ASB i zobaczę ile zaśpiewa za naprawę skrzyni. Zawieszenie jest jak dla mnie fantastyczne możesz lecieć 220 i tylko raz podskoczy ... wytłumi i jedziesz dalej. A na S`kowym to jakaś paranoja ... Jedyny minus to ludzie trąbiący za Tobą jak jedziesz przez próg. Autko wygląda tak:
srebrne na blachach gsp
Jak mam sprzedać poniżej 12 z tymi wszystkimi fantami. To zostawiam dla wnuczków Niech zobaczą jak wyglądała dziadka pierwsza porządna fura
Taa remont robiłem po cichu na strychu ...
Tak rozmawiałem z Pawłem, ale skrzyni nie będę robił bo po co ? wole w esce zrobić a nie w babci A8. Każdy włożył wiadoma sprawa ale nie sprzedam za 8 tyś bo wolę aby stała na podwórku i będzie ogrzewała pobliskie koty
ps. 5 tys to ja wydałem teraz. Dlatego drugi raz tego nie będę naprawiał. Zrządzenie losu, że padła chłodniczka skrzyni ... Dowiadywałem się w poznaniu remont tego co mam kosztuje 5500 PLN i gwarancja na 1 rok bez limitów kilometrów.
Tak rozmawiałem z Pawłem, ale skrzyni nie będę robił bo po co ? wole w esce zrobić a nie w babci A8. Każdy włożył wiadoma sprawa ale nie sprzedam za 8 tyś bo wolę aby stała na podwórku i będzie ogrzewała pobliskie koty
ps. 5 tys to ja wydałem teraz. Dlatego drugi raz tego nie będę naprawiał. Zrządzenie losu, że padła chłodniczka skrzyni ... Dowiadywałem się w poznaniu remont tego co mam kosztuje 5500 PLN i gwarancja na 1 rok bez limitów kilometrów.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- matrose1983
- Forum Audi A8
Hmm co mam powiedzieć ... doprowadzam ją powoli do ładu. Dzisiaj przyszedł wał napędowy i będę wymieniał przeguby przy dyfrach. Trochę problemów jest ale mam nadzieje, że to ogarnę. Narzekałem na instalacje BRC z mojego A8 i teraz mam KME, i dopiero doceniam co miałem. Skrzynia trochę dokazuje, ale najpierw zacznę od układu napędowego. Jeśli to nic nie da to pewnie remont na wiosnę.matrose1983 pisze:Powiedz cos wiecej o nowej s8 lepiej latasz nizna gsp?
O co Ci chodzi z "latasz nizna gsp?" ?
- matrose1983
- Forum Audi A8
- matrose1983
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
W automacie? Miałem się okazję przejechać eSką swego czasu w automacie z brembo 4tłoczek (czyli to najlepsiejsze w d2) i ani to szału nie robiło na przyśpieszeniu ani na hamowaniu. Jedynie co to fajnie się kręciła, z każdego biegu szybko reagowała i tyleKosmy pisze:Granatowe S8 zwijające asfalt i wgniatające w fotel hehe
Nie to, że dogryzam ale takie miałem odczucie. Auto w pełni sprawne od 1 właściciela serwisowane grubo. Poszło do Wrocławia a dalej to nie wiem co i jak.