[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
rekin_no, Maciex, matih3, Fajnie, że moje poświęcenie czasu na wysłanie PW nie poszło na marne. ;D Szkoda tylko, że reszta forumowiczów co wiadomość odebrali - milczą :-/
SERGIO - Np. Parking w jakimś centrum handlowym nie jest głupim pomysłem, gdyż w większości są takie place zabaw (płatne) między sklepami. Zony mogą pójść połazić po sklepach a dzieci zostawić w takim miejscu. W Galerii Przymorze chyba jest coś takiego
Jest tam również fajna knajpa gdzie sprzedają całkiem dobrego kebaba
Ja akurat jestem z tych żon co na takie spoty z wielką chęcią się wybierają.
Córeczkę raczej zostawię z dziadkami żeby ręce i głowę mieć wolną :mrgreen:
SERGIO - Np. Parking w jakimś centrum handlowym nie jest głupim pomysłem, gdyż w większości są takie place zabaw (płatne) między sklepami. Zony mogą pójść połazić po sklepach a dzieci zostawić w takim miejscu. W Galerii Przymorze chyba jest coś takiego
Jest tam również fajna knajpa gdzie sprzedają całkiem dobrego kebaba
Ja akurat jestem z tych żon co na takie spoty z wielką chęcią się wybierają.
Córeczkę raczej zostawię z dziadkami żeby ręce i głowę mieć wolną :mrgreen:
Grain, Do Ciebie nie pisałam bo to Chojnice Wysłałam tylko to nowych z
3-miasta i okolic :-P
Ale oczywiście super, że zajrzałeś w temat i chcesz Nasze grono powiększyć ;D
PS. A więc.. SPOTkanie odbędzie się W niedziele 07 listopada 2010 o godz. 13:00 w Galerii Przymorze Leclerc (parking podziemny).
Mile widziane osoby które odczytały ode mnie PW a z jakiś powodów nie udzielają się w temacie
3-miasta i okolic :-P
Ale oczywiście super, że zajrzałeś w temat i chcesz Nasze grono powiększyć ;D
PS. A więc.. SPOTkanie odbędzie się W niedziele 07 listopada 2010 o godz. 13:00 w Galerii Przymorze Leclerc (parking podziemny).
Mile widziane osoby które odczytały ode mnie PW a z jakiś powodów nie udzielają się w temacie
U mnie już chyba wszystko jasne...
na 99% przybywam sam już w sobotę więc będę miał i sporo czasu na zabawę i pogaduszki :lol:
na 99% przybywam sam już w sobotę więc będę miał i sporo czasu na zabawę i pogaduszki :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
dzidzia, To nie jest na kołobrzeskiej a na 80-398 Gdańsk Przymorze Ul. Obrońców Wybrzeża 1 - na przeciwko jest Mc Donald. Dokładnie jest to Na samym skrzyżowaniu jadąć ul. Chłopską od Żabianki.
Wpisz w http://maps.google.pl/ a spokojnie znajdziesz
FOSS A w sobotę gdzie ta zabawa? Kurczę my zaproszenia nie dostaliśmy ;p
Wpisz w http://maps.google.pl/ a spokojnie znajdziesz
FOSS A w sobotę gdzie ta zabawa? Kurczę my zaproszenia nie dostaliśmy ;p
No jak to gdzie?... przed południem to u Was...marta pisze:FOSS A w sobotę gdzie ta zabawa? Kurczę my zaproszenia nie dostaliśmy ;p
razem z Łukaszem "zabawimy się nieprzyzwoicie" z moją eSą...
rozbierzemy ją, będziemy macać gołe przewody i sprawdzimy gdzie jest wilgotna :lol: :mrgreen:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS pisze:No jak to gdzie?... przed południem to u Was...marta pisze:FOSS A w sobotę gdzie ta zabawa? Kurczę my zaproszenia nie dostaliśmy ;p
rozbierzemy ją, będziemy macać gołe przewody i sprawdzimy gdzie jest wilgotna :lol: :mrgreen:
To ja tez chce
Wybacz gibon... w trójkącie to może być jeszcze całkiem ciekawie ale na grupowe "macanie" to ja jestem jeszcze zbyt nieśmiały :-Pgibon pisze:To ja tez chceFOSS pisze:No jak to gdzie?... przed południem to u Was...marta pisze:FOSS A w sobotę gdzie ta zabawa? Kurczę my zaproszenia nie dostaliśmy ;p
cwaniakujesz... nie cwaniakujesz... i tak wieczorem z Tobą wypiję :lol:Rafelek pisze:No Panie widzę że się przełamałeś,to zajefajnie :mrgreen:FOSS pisze:U mnie już chyba wszystko jasne...
Ps. Ja nie cwaniakuje,żeby nie było :-P
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-