Jaki środek tego typu polecacie ? Jako, że nie wożę koła zapasowego to pomyślałem, że kupię chociaż coś takiego bo lepsze to niż nic

Zastanawiam się nad tym:
http://allegro.pl/slime-najlepsze-kolo- ... 31716.html
![]() |
![]() |
ja tak samo do tego kompresor pod zapaliczke oryginalny audi.martin_rs4 pisze:Ja mam takie kolo w sprayu ale nie wiem jakiej firmy za to na pewno mam dodatkowe ubezpieczenie assistsnce ktore gwarantuje mi naprawe na miejscu badz w warsztacie.
Pytanko piersze: czy ktoś może wypowiedzieć się w kwestii czujników ciśnienia a użyciem takiego spray'u?Preparaty uszczelniające w spreju nie dość, że nie gwarantują skutecznej naprawy przebitej opony, to jeszcze mogą być źródłem wielu kłopotów. Nie wolno ichstosować w autach z czujnikami ciśnienia powietrza w kołach, o czym nie ma nawet słowa w instrukcjach.
ja tez i wykupiłem mini ac gdzie do 100km w razie złapania gumi mi pomogą.cl3hna pisze: jestem głównie w obrębie 100km od domu i chciałbym, w razie czego, dojechać do serwisu na naprawę.
podobno można jeździć bez zapasowego i system nie czepia sięcl3hna pisze:I ostatnie pytanie: Czy po wyjęciu koła zapasowe z bagażnika trzeba będzie podłączyć się pod oprogramowanie diagnostyczne, zeby usunąć wskazania dla koła zapasowego?
szefie wykup asistance opony jak jest awaria dzwonisz i masz gdzies pan przyjezdza robi co trzeba i jedziesz dalej ew laweta i ostawia cie w jakims zakladzie trudniacym sie wulkanizacja , sam amm takie kolo zapasowe w sprayu na szczescie nie musialem sprawdzac czy dzialacl3hna pisze:Chodzi o to, że koło zajmuje mi strasznie dużo miejsca, jestem głównie w obrębie 100km od domu i chciałbym, w razie czego, dojechać do serwisu na naprawę.