[ Dodano: 2016-11-19, 20:49 ]
Na komputerze wyskakuje błędna adaptacja zaiweszenia, kazde koło różni sie od siebie praktycznie po ok 0.5cm na wysokosci, adaptacja na nowo nic nie daje

![]() |
![]() |
![]() |
To nie regula bo u mnie to byly raczej zapieczone i nie dalo sie nawet lekko ruszac. Poza rym ori chyba tak nie zrzucisz z glowki. Ja musialem rozcinac ori laczniki.sa tak wyrobione że różnica może wynieśc nawet 5mm
Ja robilem do oporupo czwarte adaptacja sterownik u mnie nie akceptuje kilka adaptacji max 5 dziennie
Raczej nie wkradlo sie tu przypadkiem. Mozna przejsc do kolejnego kanalu jak wartosc zostanie zaakceptowana jako VALIDdracus6662 pisze:nie czekasz na wyswietlenie value w okienku adaptacji dopiero po tym bedzie prawidłowa
To nie prawda. Tu istotny jest soft sterownika zawiasu lub zegarow(nie jestem pewien). Ja mam comfort, prelift i nic nie swieci na stale.dracus6662 pisze: i na koniec w zawieszeniu comfort zawsze pali sie zielona lampka bynajmniej w pre fl a to ze wzgledu ze zawieszenie nie jest sport
Kup inny kabeldracus6662 pisze:wystapienie błędu podczas adaptacji wymaga zamkniecia programu i zagaszenia auta
zmiana kodowania wysokosci wymaga zamknięcia programu i zgaszenia auta
dracus6662 pisze:po czwarte adaptacja sterownik u mnie nie akceptuje kilka adaptacji max 5 dziennie
dracus6662 pisze:nie czekasz na wyswietlenie value w okienku adaptacji dopiero po tym bedzie prawidłowa
dracus6662 pisze:wystapienie błędu podczas adaptacji wymaga zamkniecia programu i zagaszenia auta
dracus6662 pisze:zmiana kodowania wysokosci wymaga zamknięcia programu i zgaszenia auta
Przy sprawnym aucie nie spotkałem się z żadnym z powyższych przypadków i wg. mnie jest to problem kabla lub interfejsu.dracus6662 pisze:kabel zrywa połączenie
Równa pozioma powierzchnia to jest podstawowy warunek poprawnej kalibracji zawieszeniadracus6662 pisze:poziom podłogi
Ja pojechalem do zaprxyjaznionej skp i tam robilem. Przy okazji nauczylem ich mechanika i ustawiac swiatla tez bo wczesniej na przegladzie chcial mi srobokretem samym ustawicFOSS pisze:Równa pozioma powierzchnia to jest podstawowy warunek poprawnej kalibracji zawieszenia
Dokładnie tak.dice111 pisze:Wypnij aku