części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

WypadekPpremier Szydło w A8L

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Rafelek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Rafelek » 13 lut 2017, 07:55

Pczester pisze:Będzie nabór do BORu więc kto ma ochotę śmiało startować :-P 300 osób przyjmą :-D
Ja właśnie podjąłem starania😀
CCCO Herr der Ringe

rafalr93
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rafalr93 » 13 lut 2017, 14:02

Przyjmą ale chyba swoje rodziny i klany . Zwykłego człowieka to co najwyżej do mycia podłogi ...

MichałABG
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MichałABG » 13 lut 2017, 16:48

Chciałby ktoś z was nadstawiać swoje życie za takie osoby, które z całego narodu robią debili? Tym bardziej za pensje w granicach 3-3,5tys miesięcznie? Raz był reportaż w telewizji i zwykły funkcjonariusz BORu, który w razie czego musi swoim ciałem zasłonić ciała tych pseudo vipów zarabia właśnie w takich granicach, co dla mnie jest chore, oczywiście nie jest to mowa o dowódcach itp

Awatar użytkownika
Pepek
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: S8 D5
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Przemek

Post autor: Pepek » 22 lut 2017, 00:10

No i musieli się tu przywlec:

Dobrze to ktoś podsumował, jak na weselu u czeczeńskiej mafii. Szkoda że Szczęśniak nie robił akurat jazdy testowej jakiegoś ciągnika balastowego czy innego czołgu...
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.

Pczester
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Pczester » 22 lut 2017, 07:13

Rafelek, widze kolega z mojej okolicy :-) A nie ma ograniczeń wiekowych? :-) Mam dwóch kumpli którzy tam pracują. Przez kilka ładnych lat pierw pilnują obiektów (coś na wzór dozorcy). Tylko garstka nielicznych, po kilkunastu latach pracy awansuje do ochrony osobistej.

Awatar użytkownika
Rafelek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Rafelek » 22 lut 2017, 10:23

Pczester pisze:Rafelek, widze kolega z mojej okolicy :-) A nie ma ograniczeń wiekowych? :-) Mam dwóch kumpli którzy tam pracują. Przez kilka ładnych lat pierw pilnują obiektów (coś na wzór dozorcy). Tylko garstka nielicznych, po kilkunastu latach pracy awansuje do ochrony osobistej.
Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem . I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu😀
CCCO Herr der Ringe

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 22 lut 2017, 17:29

Bo to pewnie tylko ładnie w CV wygląda :D
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 22 lut 2017, 18:15

Rafelek pisze:Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem .
Na "cieciówkę" to i mi proponowali... ale nie byłem zainteresowany <jezyk2>
dice111 pisze:Bo to pewnie tylko ładnie w CV wygląda :D
To zależy. Mam paru znajomych w tej formacji i niektórzy mają całkiem ciekawą pracę <hihi>
Oczywiście co kto lubi bo nie każdemu podoba się bycie 24h pod telefonem jak na smyczy albo siedzenie w środku lata na plaży w dresie z klamką w gotowości albo siedzenie całą noc w parku jak menel i obserwowanie terenu na którym w najbliższych dniach odbędzie się jakaś uroczystość z udziałem jakichś ważnych osobistości :D
Rafelek pisze: I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu&#128512;
Się nie dziwię :)
Ale tak to jest - dopóki człowiek jest singlem to różne ciekawe rzeczy można robić ale jak jest rodzina to światopogląd trochę się zmienia, niezależnie od hobby :)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl