Ja właśnie podjąłem starania😀Pczester pisze:Będzie nabór do BORu więc kto ma ochotę śmiało startować :-P 300 osób przyjmą :-D
WypadekPpremier Szydło w A8L
Chciałby ktoś z was nadstawiać swoje życie za takie osoby, które z całego narodu robią debili? Tym bardziej za pensje w granicach 3-3,5tys miesięcznie? Raz był reportaż w telewizji i zwykły funkcjonariusz BORu, który w razie czego musi swoim ciałem zasłonić ciała tych pseudo vipów zarabia właśnie w takich granicach, co dla mnie jest chore, oczywiście nie jest to mowa o dowódcach itp
Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem . I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu😀Pczester pisze:Rafelek, widze kolega z mojej okolicy :-) A nie ma ograniczeń wiekowych? :-) Mam dwóch kumpli którzy tam pracują. Przez kilka ładnych lat pierw pilnują obiektów (coś na wzór dozorcy). Tylko garstka nielicznych, po kilkunastu latach pracy awansuje do ochrony osobistej.
CCCO Herr der Ringe
Na "cieciówkę" to i mi proponowali... ale nie byłem zainteresowanyRafelek pisze:Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem .
To zależy. Mam paru znajomych w tej formacji i niektórzy mają całkiem ciekawą pracędice111 pisze:Bo to pewnie tylko ładnie w CV wygląda
Oczywiście co kto lubi bo nie każdemu podoba się bycie 24h pod telefonem jak na smyczy albo siedzenie w środku lata na plaży w dresie z klamką w gotowości albo siedzenie całą noc w parku jak menel i obserwowanie terenu na którym w najbliższych dniach odbędzie się jakaś uroczystość z udziałem jakichś ważnych osobistości
Się nie dziwięRafelek pisze: I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu😀
Ale tak to jest - dopóki człowiek jest singlem to różne ciekawe rzeczy można robić ale jak jest rodzina to światopogląd trochę się zmienia, niezależnie od hobby
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-