Jaki patent na ten bak?
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
-
Przemek21
- Forum Audi A8

Była przerwa ,święta nowy rok i czekałem na części ale powoli ruszamy .
Wczoraj dotarły nowe wałki tak wiedz do piątku będą w silniku .
Wał napędowy który oddałem do regeneracji też ma być na piątek
niebawem wstawię foty z przebiegu prac
wysłałem do poliuretany Olkusz wzory tulei do mocowania tylnego dyfra jak by ktoś potrzebował to PW
( u mnie już prawie cały tył w poliuretanie ) dzięki Krzycha 22 gdyby nie ty pewnie by nie było zestawu na tylne zawieszenie
Wczoraj dotarły nowe wałki tak wiedz do piątku będą w silniku .
Wał napędowy który oddałem do regeneracji też ma być na piątek
niebawem wstawię foty z przebiegu prac
wysłałem do poliuretany Olkusz wzory tulei do mocowania tylnego dyfra jak by ktoś potrzebował to PW
( u mnie już prawie cały tył w poliuretanie ) dzięki Krzycha 22 gdyby nie ty pewnie by nie było zestawu na tylne zawieszenie
-
Przemek21
- Forum Audi A8

Martin ogarnę ogarnę ,chce wyeliminować wszystkie niedociągnięcia żeby móc się cieszyć bezawaryjną jazdą
[ Dodano: 2017-01-19, 17:25 ]
Dziś wróciła skrzynia po przeglądzie i tylni dyfer ( sid polecam ogarniają temat remontów za rozsądne pieniądze ) części te zakupiłem u naszego forumowego kolegi
adrian949
Teraz malowanie
Ciekawostka dla posiadaczy manualnych skrzyń biegów wysprzęgliki w naszych autach są plastikowe albo aluminiowe i nie są najtrwalsze ,polecam wysprzęglik firmy LPR do audi 80 ABK są naprawdę pancerne
[ Dodano: 2017-01-19, 17:25 ]
Dziś wróciła skrzynia po przeglądzie i tylni dyfer ( sid polecam ogarniają temat remontów za rozsądne pieniądze ) części te zakupiłem u naszego forumowego kolegi
adrian949
Teraz malowanie
Ciekawostka dla posiadaczy manualnych skrzyń biegów wysprzęgliki w naszych autach są plastikowe albo aluminiowe i nie są najtrwalsze ,polecam wysprzęglik firmy LPR do audi 80 ABK są naprawdę pancerne
-
Przemek21
- Forum Audi A8

Te czekanie na części jest straszne ,już trzy tygodnie czekam na tulei poliuretanowe do tylnego mostu
mam też problem ze wszystkimi osłonami termoizolacyjnymi szukam i tylko jakieś pojedyncze się trafiają jak by ktoś posiadał to biorę od reki
[ Dodano: 2017-02-27, 15:57 ]
wrzucę normalne foty
[ Dodano: 2017-03-12, 22:58 ]
W końcu dotarły tuleje poliuretanowe do mocowania mostu
wiedz prace posunęły się na przód . sportowe wałki, mocniejsze popychacze zaworowe oraz hybrydowe turbo są już na miejscu .Teraz czekamy na ultra shifter i pare termo izolacji
[ Dodano: 2017-02-27, 15:57 ]
wrzucę normalne foty
[ Dodano: 2017-03-12, 22:58 ]
W końcu dotarły tuleje poliuretanowe do mocowania mostu
-
olozwirski
- Forum Audi A8

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz