Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- Michall2107
- Forum Audi A8
Zamontowałem dzisiaj moduł "AMI" firmy Driveen. Kupiłem okazyjnie za 370zl zestaw NOWY w maksymalnym wyposażeniu (USB, streaming bluetooth, AUX) którego cena w sklepie ok 700zl. Obawiałem się jakości dźwięku i lagowania, jednak ku mojemu zaskoczeniu wszystko jest wykonane solidnie a dźwięk i płynność pracy jest na wysokim poziomie. W komplecie są przedłużki do kabli i estetyczne gniazdo USB do zamontowania w dogodnym miejscu a także przycisk do zmiany trybu pracy (bluetooth lub AUX USB).jeśli ktoś szuka alternatywy dla AMI to spokojnie polecam.
Nie no, rzeczywiście popsute.... no po prostu porażkamethanex pisze:Przerejestrowałem po roku czasu . Dali mi popsute blachy w WK
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ja to polecam do chromu http://allegro.pl/sonax-pasta-do-polero ... asma-sonax
- Michall2107
- Forum Audi A8
A ja polecam to http://autonablask.pl/produkt/smartwax- ... one-120ml/
Robiłem tym ostatnio u siebie wydechy, były czarne, brudne i w nalocie od spalin. wyglądały jak obrzygane. Użyłem tego mleczka i jestem pod wielkim wrażeniem. Cena spora niestety, ale jest bardzo wydajne. Niewiele go trzeba aby zauważyć dobre efekty. Polecam:)
Robiłem tym ostatnio u siebie wydechy, były czarne, brudne i w nalocie od spalin. wyglądały jak obrzygane. Użyłem tego mleczka i jestem pod wielkim wrażeniem. Cena spora niestety, ale jest bardzo wydajne. Niewiele go trzeba aby zauważyć dobre efekty. Polecam:)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz