Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 ALL ] Co wsadzic by świeciło lepiej?

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 08 lis 2016, 12:53

st@rost pisze:FOSS, jeśli to firma pana Cugiera, to ja również (temat znasz) byłem mocno niezadowolony.
Po pierwsze lampe uszkodzili...
Nie zamierzam tu wywoływać nowej dyskusji bo założyliście o nim cały oddzielny temat w innym dziale ale... historię twoich lamp poznałem później również bezpośrednio z relacji tej drugiej strony i wygląda ona zgoła odmiennie <hmm>
A twoje stare, podobno zepsute lampy od ciebie odkupili za cenę uzgodnioną chyba przez obie strony sporu.

Jak było naprawdę?... nie wiem, nie było mnie przy tym, znam to tylko z opowieści.
st@rost pisze:... a po drugie ta regenaracja jest cale mile morskie od jakości fabrycznej, która się tak niby chwali.
Moje odczucie są zgoła inne.... napisałbym że "wiele innych osób" ma podobne zdanie jak ja bo lamp to ta firma robi całe krocie ale sformułowania w stylu "wiele innych osób" czy "mile morskie" bez podawania konkretów nie są w moim stylu :)
st@rost pisze:Wiec jeśli było nas min. 2 z forum, którzy byli niezadowoleni, to cos jest na rzeczy...
Wychodzi na to, że jednak to nie Łukasz VanDyke a więc jednak jest inaczej :)
st@rost pisze:... (plus calkiem sporo negatywnych opinii na necie).
Tu nie ma sensu zaśmiecać tematu ale skoro jest ich "sporo" to wrzuć to do tematu w którym odradzałeś usługi tej firmy - może warto poczytać skoro jest ich "tak wiele" :)
Ostatnio zmieniony 08 lis 2016, 18:50 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

st@rost
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: st@rost » 08 lis 2016, 15:33

Moim zdaniem partacze i tyle i zdania nie zmienie. Jeśli by lamp nie uszkodzili to by ich nie chcieli odkupić, a naprawić ich nie Pan Cugier nie umiał.

Regenerecja poniżej krytki, lampy uszkodzone, zostawione "paprochy" w srodku lampy, czyli jakies części uszczelek etc. Nie dalo się regulować mechanicznie wysokości swiecenia, co wcześniej dzialalo.

Amatorszczyzna i tyle.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 17 lis 2016, 11:35

st@rost, nie ma sensu dyskutować z FOSSem, który "ma interes" by naganiać klientów Pan Cugiera
identycznie naganiał klientów dla midpartsu a jak jest z midparts to chyba nie trzeba pisać
na koniec napiszę tylko tyle - poziom usługi regeneracji lampy czy przerobienie na LED ala S8/W12 jest taki sam jak poziom usług Damiana (FOSS Motosport)

Amen :)

PITER82
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: PITER82 » 17 lis 2016, 19:59

Powiem tak ostatnio polecono mi na naszym forum osobę co regeneruje lampy itp obiecane miałem ze bedą jak nowe i co ?? Paprochy zostawione miała byc polerka szkieł lub wymiana i co wróciły do mnie z polski i teraz tak : nowe odbłyśnik No ok są , jak wspomniałem paprochy porysowane i na dodatek zaczęły parować <onie> Jedna lampa nie powiem wyglada całkiem ale ta porysowana ?? I to miało byc jak pan napisało mi i mówił w gmail ze będzie jak nowa z salonu masakra !!!! Sam nie wiem co myśleć <hmm> <blee>

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 17 lis 2016, 20:52

[center] Panowie zaczynacie odbiegać od tematu... jesli chcecie wypowiadać się pozytywnie bądź negatywnie na temat danej firmy / osoby to jest na to odpowiedni dział :

http://www.a8team.pl/polecam-odradzam-p ... e-vf21.htm [/center]
to nie jest zwykły napęd...to

Marcin2013
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marcin2013 » 03 maja 2017, 20:01

Jakiś czas temu wsadziłem w doświetlanie zakrętów żarówki 55w i było wszystko ok. zadowolony efektem poszedłem dalej i zakupiłem H8 80w (coraz więcej tego) no i po upływie ok. miesiąca lipa przestał świecić lewy i prawy, żarówki oczywiście sprawdzane musiało się coś innego spalić ma ktoś jakieś pomysły ?

maciu
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2006
Silnik: V8 4.2 TDI
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Imię: maciu

Post autor: maciu » 03 cze 2017, 15:55

PITER82 pisze:Powiem tak ostatnio polecono mi na naszym forum osobę co regeneruje lampy itp obiecane miałem ze bedą jak nowe i co ?? Paprochy zostawione miała byc polerka szkieł lub wymiana i co wróciły do mnie z polski i teraz tak : nowe odbłyśnik No ok są , jak wspomniałem paprochy porysowane i na dodatek zaczęły parować <onie> Jedna lampa nie powiem wyglada całkiem ale ta porysowana ?? I to miało byc jak pan napisało mi i mówił w gmail ze będzie jak nowa z salonu masakra !!!! Sam nie wiem co myśleć <hmm> <blee>
dokonałeś wpisu na niepolecanych?
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl