Nie zamierzam tu wywoływać nowej dyskusji bo założyliście o nim cały oddzielny temat w innym dziale ale... historię twoich lamp poznałem później również bezpośrednio z relacji tej drugiej strony i wygląda ona zgoła odmienniest@rost pisze:FOSS, jeśli to firma pana Cugiera, to ja również (temat znasz) byłem mocno niezadowolony.
Po pierwsze lampe uszkodzili...

A twoje stare, podobno zepsute lampy od ciebie odkupili za cenę uzgodnioną chyba przez obie strony sporu.
Jak było naprawdę?... nie wiem, nie było mnie przy tym, znam to tylko z opowieści.
Moje odczucie są zgoła inne.... napisałbym że "wiele innych osób" ma podobne zdanie jak ja bo lamp to ta firma robi całe krocie ale sformułowania w stylu "wiele innych osób" czy "mile morskie" bez podawania konkretów nie są w moim stylust@rost pisze:... a po drugie ta regenaracja jest cale mile morskie od jakości fabrycznej, która się tak niby chwali.

Wychodzi na to, że jednak to nie Łukasz VanDyke a więc jednak jest inaczejst@rost pisze:Wiec jeśli było nas min. 2 z forum, którzy byli niezadowoleni, to cos jest na rzeczy...

Tu nie ma sensu zaśmiecać tematu ale skoro jest ich "sporo" to wrzuć to do tematu w którym odradzałeś usługi tej firmy - może warto poczytać skoro jest ich "tak wiele"st@rost pisze:... (plus calkiem sporo negatywnych opinii na necie).