[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Hmm trochę namieszałam z tymi datami
A więc datę ustalam na .. 11 października ( bo nikt inny tego nie zrobił ;p ) a Wy musicie zarezerwować sobie czas na ten dzień! A co do godziny to niech ktoś z was zaproponuje.. Parking Westerplatte .. a następnie przejazd ulicami Gdańska i Gdyni na Skwer ( niech patrzą i podziwiają ) ;D
A i jeszcze jedno.. My z mężem napewno będziemy z córeczką, także Wy też weźcie żony i pociechy
A więc datę ustalam na .. 11 października ( bo nikt inny tego nie zrobił ;p ) a Wy musicie zarezerwować sobie czas na ten dzień! A co do godziny to niech ktoś z was zaproponuje.. Parking Westerplatte .. a następnie przejazd ulicami Gdańska i Gdyni na Skwer ( niech patrzą i podziwiają ) ;D
A i jeszcze jedno.. My z mężem napewno będziemy z córeczką, także Wy też weźcie żony i pociechy
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2009, 22:26 przez marta, łącznie zmieniany 3 razy.
Hejka. Mi pasuje i termin i miejsca zaproponowane przez Martę także do zobaczenia... :-D Co do godziny to myślę że dobrze byłoby rozpocząć spotkanie jakoś o 15.00 lub 16.00?? Ale dostosuję się do innychmarta pisze:Hmm trochę namieszałam z tymi datami
Pozdrawiam.
Audi A8 4.2 (AQF) FL quattro tiptronic
Witam, 10 pazdziernika biore slub i po tych wszystkich wrazeniach i nocy poslubnej bedzie ciezko wstac, ale bede robil wszystko co w mojej mocy zeby popatrzec na wasze Autka i zjawic sie na Westerpllate..... ;-)
a powracajac do mojego zaproszenia to sa wszycy mile widziani w USC w Gdansku 10 pozdziernika o godz 10,bylo by milo gdyby za moim samochodem slubnym pojechalo pare "slicznotek" a oczywiscie do slubu bede jechal niczym innym jak A8... ;-) pozdrawiam
a powracajac do mojego zaproszenia to sa wszycy mile widziani w USC w Gdansku 10 pozdziernika o godz 10,bylo by milo gdyby za moim samochodem slubnym pojechalo pare "slicznotek" a oczywiscie do slubu bede jechal niczym innym jak A8... ;-) pozdrawiam
slicznotka
No kolego - GRATULACJE :d :d :dMarcin pisze:Witam, 10 pazdziernika biore slub i po tych wszystkich wrazeniach i nocy poslubnej bedzie ciezko wstac, ale bede robil wszystko co w mojej mocy zeby popatrzec na wasze Autka i zjawic sie na Westerpllate..... ;-)
Zacne zadanie postawiłeś przed waszym Trójmieskim gronem...
i też bym Wam chętnie potowarzyszył w tym ślubnym korowodzie :lol:
tylko trochę daleko mam :-P