[D2 ALL ] Reduktor vs 2 reduktory gazu
[D2 ALL ] Reduktor vs 2 reduktory gazu
Mam pytanie - sprawdzałem ostatnio jedno s8 d2 z 2001 z ogłoszeń allegro z już zrobionym gazem.
Zenit, wtryski Hanna, założone w 2015. Sprzedający podkreśla, ze jest na jednym reduktorze a nie na dwóch.
Czy to dobrze?
To jest informacja na plus czy przestroga?
Nie wiem ile tego gazu było w butli ale przy mocniejszym bucie, przełączał się na benzynę.
Na przyszłość pamiętaj o Tagach
Zenit, wtryski Hanna, założone w 2015. Sprzedający podkreśla, ze jest na jednym reduktorze a nie na dwóch.
Czy to dobrze?
To jest informacja na plus czy przestroga?
Nie wiem ile tego gazu było w butli ale przy mocniejszym bucie, przełączał się na benzynę.
Na przyszłość pamiętaj o Tagach
Ostatnio zmieniony 04 lip 2017, 07:12 przez Sir HT, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo w sumie to 2 reduktory ,,sklejone"martin_rs4 pisze:Ja mam Zenit'a na Barracudach i jednym reduktorze KME TWIN i jest wystarczający! Radzi sobie w każych warunkach, bez spadków ciśnienia itp... polecam
To prawda chociaż ja miałem golda i ciśnieniowo wyrabiał ale termicznie zamarzał. więc można uznać że nie nadawał się.gtfan pisze:Zależy jaki to reduktor. Są takie, co ogarną np. KME Twin, a są takie, co nie ogarną tej mocy, np. KME Gold.
Co do twina to mam go obecnie i mogę go polecać bo w zupełności wyrabia (oczywiście z wielozaworem butli extra)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz