To tym razem my cię zgarniamyernesto pisze:To po drodze możecie zajechać po mnieAMSTAFF pisze:No no... Kolumna z Łodzi musi być duża!martin_rs4 pisze:Oo widzę ze kolega adi93, z okolic Jak cos to dwaj znać smialo
III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
no raczej nie najprędzej spotkamy się koło Krakowa z Tobą i ekipą z okolic Lublina itp... no chyba, że Ty / Wy dojedziecie np. do Radomska i stamtąd uderzymy na Zakopane... Ale to już w osobnym temacie zrobimy przed samym zlotem jak w zeszłym roku.ernesto pisze:W sumie możemy się spotkać po drodze, jak będziecie lecieć przez Kielce oczywiście.
to nie jest zwykły napęd...to
Na pewno znajdzie się ktoś, kto za drobną "składkę paliwową" będzie mógł zabrać cię na Zlota, napisz do Mario S8. A tak w ogóle to co z twoim autem?! Poza tym nie zapomnij dopisać się na listę w odpowiednim temacie i uiścić opłaty wpisowej! ...tak, opłaty dotyczą też administracji forum
Pozostaje jeszcze kwestia noclegu więc radzę tobie i innym chętnym-spóźnialskim śpieszyć się z podejmowaniem decyzji
Pozostaje jeszcze kwestia noclegu więc radzę tobie i innym chętnym-spóźnialskim śpieszyć się z podejmowaniem decyzji
- Doc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Dzięki Danielu. Pogadam, zapytam.danishow pisze:Na pewno znajdzie się ktoś, kto za drobną "składkę paliwową" będzie mógł zabrać cię na Zlota, napisz do Mario S8.
Mam, ale latanie sporo km niestety sam nie mogę, nie dam rady jako kierowca. Nie chcę już gadać ze zdrowiem itd.danishow pisze:A tak w ogóle to co z twoim autem?!
Oki.danishow pisze:Poza tym nie zapomnij dopisać się na listę w odpowiednim temacie i uiścić opłaty wpisowej! ...tak, opłaty dotyczą też administracji forum
Oki.danishow pisze:Pozostaje jeszcze kwestia noclegu więc radzę tobie i innym chętnym-spóźnialskim śpieszyć się z podejmowaniem decyzji
Dokładnie, o "zbiórkach" będziemy się dogadywać na krótko przed Zlotem. To zbyt duży krok w przyszłość, nie wiele osób może teraz dokładnie stwierdzić kiedy i skąd/przez jedzie.martin_rs4 pisze:Daniel już Ci wcześniej odpowiedział
Poza tym razem z Marcinem zarzuciliśmy temat Zlotu na niemieckim forum A8 i jest już jedna chętna osoba
[center]Zaproszenie na
III Ogólnopolski Zlot A8team[/center]
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u47Dqi-ddow" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
III Ogólnopolski Zlot A8team[/center]
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u47Dqi-ddow" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez mardeco, łącznie zmieniany 3 razy.
Haaaloooo....
Są jakieś wolne miejscówki?
Bo są chętni aby dołączyć na zlota
Są jakieś wolne miejscówki?
Bo są chętni aby dołączyć na zlota
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
ooo, sorawa... to ja ślepy byłem bo w ogóle tego nie przeczytałemmartin_rs4 pisze:Damian pisałem Ci przeciez, ze są, co tez jest widoczne w temacie zapisów
To ja przygotuję kto, na kiedy, jak i po co i skrobnę już konkrety na PW
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-