To tym razem my cię zgarniamyernesto pisze:To po drodze możecie zajechać po mnieAMSTAFF pisze:No no... Kolumna z Łodzi musi być duża!martin_rs4 pisze:Oo widzę ze kolega adi93, z okolicJak cos to dwaj znać smialo
![]()

![]() |
![]() |
![]() |
ernesto pisze:W sumie możemy się spotkać po drodze, jak będziecie lecieć przez Kielce oczywiście.
Dzięki Danielu. Pogadam, zapytam.danishow pisze:Na pewno znajdzie się ktoś, kto za drobną "składkę paliwową" będzie mógł zabrać cię na Zlota, napisz do Mario S8.
Mam, ale latanie sporo km niestety sam nie mogę, nie dam rady jako kierowca.danishow pisze:A tak w ogóle to co z twoim autem?!
Oki.danishow pisze:Poza tym nie zapomnij dopisać się na listę w odpowiednim temacie i uiścić opłaty wpisowej! ...tak, opłaty dotyczą też administracji forum
Oki.danishow pisze:Pozostaje jeszcze kwestia noclegu więc radzę tobie i innym chętnym-spóźnialskim śpieszyć się z podejmowaniem decyzji
Dokładnie, o "zbiórkach" będziemy się dogadywać na krótko przed Zlotem. To zbyt duży krok w przyszłość, nie wiele osób może teraz dokładnie stwierdzić kiedy i skąd/przez jedzie.martin_rs4 pisze:Daniel już Ci wcześniej odpowiedział
ooo, sorawa... to ja ślepy byłem bo w ogóle tego nie przeczytałemmartin_rs4 pisze:Damian pisałem Ci przeciez, ze są, co tez jest widoczne w temacie zapisów![]()