[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Witajcie,
z racji mojej pracy, mam czesto problem z zebraniem sie w niedziele, ale tym razem po opuszczeniu dwoch spotow trzeba bylo sie zerwac ;-)
Milo bylo zobaczyc znow ekipe, kilka nowych osob (bynajmniej dla mnie). Spot jak zawsze udany. Pozdro dla wszystkich i do nastepnego :mrgreen:
z racji mojej pracy, mam czesto problem z zebraniem sie w niedziele, ale tym razem po opuszczeniu dwoch spotow trzeba bylo sie zerwac ;-)
Milo bylo zobaczyc znow ekipe, kilka nowych osob (bynajmniej dla mnie). Spot jak zawsze udany. Pozdro dla wszystkich i do nastepnego :mrgreen:
Audi A8 / S8
Wv Golf I Cabrio
Lancia Delta HF Trubo "Integrale"
Wv Golf I Cabrio
Lancia Delta HF Trubo "Integrale"
Mnie nie trzeba za wiele pytać choć wszystko jak zwykle uzależnione od terminu.
Myślę że w grudniu może być ciężko - święta, sylwestry itp ale spróbować można.
U mnie jeszcze problem bo kupiłem alu na zimę zacząłem bawić się w renowację, po drodze kilka innych spraw wyskoczyło i nigdy nie ma czasu żeby je pomalować i założyć.
Mam nadzieję że do ewentualnego SPOTU zdążę.
Ogólnie auto stoi, więc mi się nie paliło, ale patrząc za okno będzie trzeba się sprężyć.
Myślę że w grudniu może być ciężko - święta, sylwestry itp ale spróbować można.
U mnie jeszcze problem bo kupiłem alu na zimę zacząłem bawić się w renowację, po drodze kilka innych spraw wyskoczyło i nigdy nie ma czasu żeby je pomalować i założyć.
Mam nadzieję że do ewentualnego SPOTU zdążę.
Ogólnie auto stoi, więc mi się nie paliło, ale patrząc za okno będzie trzeba się sprężyć.
A Lotnisko w Pruszczu Gdańskim ?? Może tam ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Marta a, kiedy ostatnio tam byliście bo pamiętam rok temu była taka sama sytuacja wszyscy mówili a z kumplami pojechaliśmy i bez problemu wjechaliśmy , trzeba to będzie zweryfikować :diabel:marta pisze:Grain, Z najnowszych wieści.. Lotnisko w Borsku nie jest dostępne dla "zwykłych" ludzi.
Ale myśl jest świetna. Pojechać gdzieś poszaleć - tyle śniegu nam spadło.. trzeba korzystać