A6 C5 Avant 2.4 ALF by Michal_ST
Dzisiaj audi odmawiało mi posłuszeństwa. Szybszy start i w okolicach 3000rpm auto wyczuwalnie traciło moc wyżej już było okey. Świece mają jakieś 25kkm tak samo jak kable WN. Ogólnie dzisiaj auto musiałem raz zapalić awaryjnie z LPG chodziło jak czołg nie równo i próba ruszenia kończyła się zgaszeniem silnika
danishow, szukam na olx czegoś wartego za przystępne nie astronomiczne pieniądze. Cel to przejechanie zimy z nie podnadnormatywnymi prędkościami.
Przestałem z młodzieńczym pędem na ćwiatkę na skrzyżowanie do stopu. Bezpieczeństwo i komfort są dla mnie najważniejsze więc jak guma używka to i warto zhaltować i jechać do celu nie napotykając drzew
Przestałem z młodzieńczym pędem na ćwiatkę na skrzyżowanie do stopu. Bezpieczeństwo i komfort są dla mnie najważniejsze więc jak guma używka to i warto zhaltować i jechać do celu nie napotykając drzew
Ostatnio zmieniony 11 paź 2017, 20:27 przez Michal_ST, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozesz okreslic kwote? No i jaki rozmiar. Porozgladaj sie lepiej za nowymi chynczykami jak Imperial czy Zeetex nizeli jakies markowe smietniki. Na Oponeo masz calkiem fajne ceny i warunki np. ratalneszukam na olx czegoś wartego za przystępne nie astronomiczne pieniądze
to nie jest zwykły napęd...to