Loobelski spoty
Galeria Olimp Lublin, 26.11.2017 godz. 13.00
Otwieram listę zapisów na spot. Chętnych zapraszam do zapisów. Miejsce na pewno przy obecnej aurze pod dachem.
Lokalizacja Galeria Olimp Aleja Spółdzielczości Pracy 34, Lublin – Wylot na Białystok DK19
Parking kryty poziom 0 data 26.11.2017 godz. 13.00
Lista:
1. Michal_ST
2. mlody91
3. Jarek1988
4. robertoc4
5. JIMM
...
Zapraszam do dalszych zapisów.
Lokalizacja Galeria Olimp Aleja Spółdzielczości Pracy 34, Lublin – Wylot na Białystok DK19
Parking kryty poziom 0 data 26.11.2017 godz. 13.00
Lista:
1. Michal_ST
2. mlody91
3. Jarek1988
4. robertoc4
5. JIMM
...
Zapraszam do dalszych zapisów.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2017, 16:00 przez Michal_ST, łącznie zmieniany 6 razy.
Kacpra to trzeba telefonicznie i za włosy wyciągnąćJIMM pisze:... ale i tak jeszcze widzę , że nie wszyscy ...brakuje mi tu miłośnika żagli i mazur
Miałem pomysł żeby do was przyjechać ale nieoczekiwanie napotkałem problem w pionie decyzyjnym - małżonka najpierw, jak to zwykle bywa, ochoczo wyraziła zgodę ale później, po przemyśleniach, przygotowała jedną siarczystą wypowiedź zapowiadającą istotną zmianę w tej materii:
"No chyba cię popier...ło."
Po tym nastąpił dłuższy monolog... coś w przedmiocie "o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi" ale przyznaję, że wysłuchałem mało uważnie
Po przekonwertowaniu całej jej wypowiedzi na język bardziej przystępny dla męskiego umysłu okazało się, że chodzi właśnie o zbliżające się święta i oczywiście kupno prezentów
Myślę, że temat jest jeszcze do negocjacji
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ponawiam post Zapraszam do zapisów. Tu nikt nie gryzie nikt nie patrzy że auto nie lalka (sam posiadam auto w srednim stanie).
Nie przejmować się tylko wbijamy
[ Dodano: 2017-11-17, 19:07 ]
U mnie było nieco inne sforułowanie "i co może myślisz że sam do Lublina pojedziesz??...". Kobitki to tak mało akceptujące męskie wypady ale cóż zrobić. Na zakupy natomiast nie ma problemu gdziekolwiek by nie pojechać.
[ Dodano: 2017-11-17, 19:10 ]
Oczywiście zapraszam jak najbardziej przybyszów z poza województwa
Nie przejmować się tylko wbijamy
[ Dodano: 2017-11-17, 19:07 ]
Stanowczą tą małżonkę masz.FOSS pisze:"No chyba cię popier...ło."
U mnie było nieco inne sforułowanie "i co może myślisz że sam do Lublina pojedziesz??...". Kobitki to tak mało akceptujące męskie wypady ale cóż zrobić. Na zakupy natomiast nie ma problemu gdziekolwiek by nie pojechać.
[ Dodano: 2017-11-17, 19:10 ]
Oczywiście zapraszam jak najbardziej przybyszów z poza województwa
Ale jest wyjście - Ty na parkingu na spocie a żona w Olimpie na zakupachFOSS pisze:Po tym nastąpił dłuższy monolog... coś w przedmiocie "o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi" ale przyznaję, że wysłuchałem mało uważnie
Po przekonwertowaniu całej jej wypowiedzi na język bardziej przystępny dla męskiego umysłu okazało się, że chodzi właśnie o zbliżające się święta i oczywiście kupno prezentów