A6 C5 Avant 2.4 ALF by Michal_ST
Jak dotrą to założę przejadę dystans 500km co nie co może będę mógł się wypowiedziećPytanie jak będą służyć i się zachowywać na drodze
Pod warunkiem że nie straszne jest ich pochodzenie czyli PRC.Komplet opon w tym rozmiarze za te pieniądze??
Firma z Danii ale pod swoją marką produkuje w Chinach.
Mistrzu duża felga to i opona musi być dobra by jej nie rozdup**ło za moment. Stosunek ceny rolki do rodzaju ogumienia no i kosztów obręczy alu w tym rozmiarze.Da się. Znajomy komplet letnich goodyear'ów 205/55/16 kupował za 1100zł nowy komplet.
Ja raz 20" Imperiale kupiłem za 1100zł nowe....ale szybko zwracałem
Ps. Nie śmigałem na 20" ale pewnie tania opona nie zdaje egzaminu
Marzy mi się jakieś 19" ale z drugiej strony myśląc jeśli mam opony letnie na które mam gwarację i wiem że straciły aporo na wartości to lepiej je wyjezdzić i potem pomyśleć o większej rolce.
Poza tym to tak mechanicznie miały wymienić się filtry gazowe ale filtr fazy lotnej do odesłania przyszedł niewłaściwy.
Lewa strona od kierowcy jakieś słyszalne luzy z pewnością po sezonie zimowym coś wyjdzie. Nie da rady tego poprawić bo mechanik do którego można powiedzieć że mam zaufanie chciałem się umówić usłyszałem zapomnij do połowy grudnia mam terminy obstawione
Lewa strona od kierowcy jakieś słyszalne luzy z pewnością po sezonie zimowym coś wyjdzie. Nie da rady tego poprawić bo mechanik do którego można powiedzieć że mam zaufanie chciałem się umówić usłyszałem zapomnij do połowy grudnia mam terminy obstawione
Jak powyżej Nordexx WinterSafe 225/45/17 94V XL.co to za opony?
Pilny temat potrzebuje włącznika świateł awaryjnych o numerze 4B0 941 509 E ewentualnie jakiś zamiennik z innego auta wersja siedmiopinowa jeżdżę sporo czasu z niesprawnym bo po szrotach nie mogę dostać tylko 10pinowe. Na allegro jest jeden ale 190zł prawie. Identyczny natomiast znajduje się w Lupo z ilości pinów ale czy jest p&p to nie wiem.