części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 25 maja 2017, 18:26

jaki rozrzadzik wsadziles? ii $$$?
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 28 maja 2017, 12:30

preston81, cos kolo 1200 za tajle wydalem, tajle conti, ina, pompa hepu... Jedyne czego nie wymienilem to tlumika drgan na pasowym i lozyska na pompie olejowej... :) Grunt ze psychika juz nie cierpi ;)

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 30 maja 2017, 23:01

ile przekulales na poprzednim rozrządzie ?mam conti na sobie i pyknelo mi 80k pytanie ile jeszcze moge przekulac - bezpiecznie
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 31 maja 2017, 14:41

Nie wymienialem rorzadu po zakupie bo bylo to niby zrobione... Z racji tego ze malo tym jezdze to nie zrobilem pewno nawet 40000km ale wymienialem juz dla swietego spokoju bo juz mial 8 lat i wolalem nie kusic losu ;) Ogolnie pasek byl ok... ale tego nigdy nie jestes pewien dopoki go nie wymienisz na nowy ;)

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 31 gru 2017, 13:04

No i dlatego ze jest tak ze cos sie musi czasem spartolic, wczoraj bylem juz zmuszony pogrzebac przy osemie... Niestety fis w liczniku z esy przestal mi wyswietlac 7 ostatnich linii i nie strzymalem juz tego, wymienilem na inny pseudo-hamerykanski ;) Swoja droga uczucie troche glupkowate jadac 80 a na liczniku ponizej 50 xD Tamtego mi szkoda wiec chyba bede go ratowal... Zwyczajnie spartolil mi go gosc od cofania licznikow, bo jak przyjechalem do korekcji, to debil mi go rozbieral i ruszal fis... Sporo sie tu dzieje na tym predkosciomierzu i wyglada to tak ;)

Obrazek

Obrazek

No i z racji tego ze zmeczylo mnie juz jezdzenie na pelnym przelocie, postanowilem chwilowo wrocic do starszej opcji wydechu z koncowymi tlumikami... Po nowym roku dzialam z wydechem na nowo... Cel zmodyfikowac to tak zeby zmniejszyc to buczenie ;) no i musze koncowki nowe zamowic bo te zwyczajnie za male dla mnie sa i nie podobaja mi sie xD

Obrazek

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 31 gru 2017, 13:51

robertas pisze:Zwyczajnie spartolil mi go gosc od cofania licznikow, bo jak przyjechalem do korekcji, to debil mi go rozbiera
Przecie to 5 minut roboty przez OBD <faktycznie> ...a i nagraj coś z brzmienia wydechu

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 31 gru 2017, 14:36

No widzisz Dani, wiesz jaki wkurzony bylem, gosc sie naczytal jakichs manuali z US i myslal ze robi licznik z polifta... Ogolnie jezdzilem do nich, robilem juz kilka sterownikow i firma dosc fachowa, tyle ze z tak prostym tematem polecial gosciu po bandzie... Najpeirw zrobil sie za glupka, a potem w sumie mu za to nie zaplacilem wcale... I tyle choc z jego uczciwosci... Ze nie wzial kasy... Jak go potem rozebralem to zruszal tasme od fisa i sciezki sie poprostu odkleily :/

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 31 gru 2017, 15:59

robertas pisze:Zwyczajnie spartolil mi go gosc od cofania licznikow, bo jak przyjechalem do korekcji, to debil mi go rozbieral i ruszal fis...
<boisie>
robertas pisze:No widzisz Dani, wiesz jaki wkurzony bylem, gosc sie naczytal jakichs manuali z US i myslal ze robi licznik z polifta...
Przed-lift, po-lit.... no nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla odpowiedniego sprzętu... bo nawet w D3 robiłem to przez OBD... 5 minut jak Daniel wspomniał.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 31 gru 2017, 16:34

Damiano tez to wiedzialem ze 5 minut roboty ;) Ale dalem fachowcom i mam ;) w kazdym razie, mysle ze tamten z europy jeszcze do uratowania :)

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 24 sty 2018, 19:11

Przygodo ach przygodo, zbieram elementy ukladanki i znow cos dzialamy z wydechem... Troszke polecialem z koncowkami no ale bieda na rynku z tym niesamowita ostatnio, zwlaszcza w duzych rozmiarach..., Zobaczymy jak beda wygladac na zywo jak paczka dojdzie... ;) Ale moze mi sie dostac od coniektorych, w kazdym razie mocno indywidualne beda ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
koziolek
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: koziolek » 24 sty 2018, 19:36

Ale ładne magnaflow :D może szybciej wrzucisz filmik jak to chodzi niż ja :P moja uziemiona od miesiąca :(

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 24 sty 2018, 20:10

No Dawid, zanim przyjda koncowki, zanim sie za to wezne... to tez minie sporo czasu ;) do czerwca mam czas xD

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 24 sty 2018, 20:32

Robercik nie ma bata na zlocie musze się z Tobą przejechać i posłuchać jak to brzmi...jak będzie ok dla mnie to może też sobie cuś takiego wrzucę <hmm>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 24 sty 2018, 22:11

CINEK, hehe no zobacze czy bedzie lepiej, a jak nie osiagne tego co chce to znow wpakuje rury ;) To bedzie 3 opcja wydechu do zalozenia teraz :]

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 25 sty 2018, 14:09

O widzę że zbierasz graty na sezon ;), a nie myślałeś żeby zrobić "aktywne" wydechy ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl