[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Nie wymienialem rorzadu po zakupie bo bylo to niby zrobione... Z racji tego ze malo tym jezdze to nie zrobilem pewno nawet 40000km ale wymienialem juz dla swietego spokoju bo juz mial 8 lat i wolalem nie kusic losu Ogolnie pasek byl ok... ale tego nigdy nie jestes pewien dopoki go nie wymienisz na nowy
No i dlatego ze jest tak ze cos sie musi czasem spartolic, wczoraj bylem juz zmuszony pogrzebac przy osemie... Niestety fis w liczniku z esy przestal mi wyswietlac 7 ostatnich linii i nie strzymalem juz tego, wymienilem na inny pseudo-hamerykanski Swoja droga uczucie troche glupkowate jadac 80 a na liczniku ponizej 50 xD Tamtego mi szkoda wiec chyba bede go ratowal... Zwyczajnie spartolil mi go gosc od cofania licznikow, bo jak przyjechalem do korekcji, to debil mi go rozbieral i ruszal fis... Sporo sie tu dzieje na tym predkosciomierzu i wyglada to tak
No i z racji tego ze zmeczylo mnie juz jezdzenie na pelnym przelocie, postanowilem chwilowo wrocic do starszej opcji wydechu z koncowymi tlumikami... Po nowym roku dzialam z wydechem na nowo... Cel zmodyfikowac to tak zeby zmniejszyc to buczenie no i musze koncowki nowe zamowic bo te zwyczajnie za male dla mnie sa i nie podobaja mi sie xD
No i z racji tego ze zmeczylo mnie juz jezdzenie na pelnym przelocie, postanowilem chwilowo wrocic do starszej opcji wydechu z koncowymi tlumikami... Po nowym roku dzialam z wydechem na nowo... Cel zmodyfikowac to tak zeby zmniejszyc to buczenie no i musze koncowki nowe zamowic bo te zwyczajnie za male dla mnie sa i nie podobaja mi sie xD
No widzisz Dani, wiesz jaki wkurzony bylem, gosc sie naczytal jakichs manuali z US i myslal ze robi licznik z polifta... Ogolnie jezdzilem do nich, robilem juz kilka sterownikow i firma dosc fachowa, tyle ze z tak prostym tematem polecial gosciu po bandzie... Najpeirw zrobil sie za glupka, a potem w sumie mu za to nie zaplacilem wcale... I tyle choc z jego uczciwosci... Ze nie wzial kasy... Jak go potem rozebralem to zruszal tasme od fisa i sciezki sie poprostu odkleily
robertas pisze:Zwyczajnie spartolil mi go gosc od cofania licznikow, bo jak przyjechalem do korekcji, to debil mi go rozbieral i ruszal fis...
Przed-lift, po-lit.... no nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla odpowiedniego sprzętu... bo nawet w D3 robiłem to przez OBD... 5 minut jak Daniel wspomniał.robertas pisze:No widzisz Dani, wiesz jaki wkurzony bylem, gosc sie naczytal jakichs manuali z US i myslal ze robi licznik z polifta...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Przygodo ach przygodo, zbieram elementy ukladanki i znow cos dzialamy z wydechem... Troszke polecialem z koncowkami no ale bieda na rynku z tym niesamowita ostatnio, zwlaszcza w duzych rozmiarach..., Zobaczymy jak beda wygladac na zywo jak paczka dojdzie... Ale moze mi sie dostac od coniektorych, w kazdym razie mocno indywidualne beda