Bardzo fajnie z waszej strony za angażmardeco pisze:Powiem tyle ja razem z żona spędziliśmy ok 3 dni na dzwonieniu
Co roku trzeba próbować,przecież ilość nowych członków A8team w roku wzrasta ,tak przynajmniej jest sprawiedliwie. Jeżeli już ustaliliście że Zakopane to stała miejscówka dla zlotów A8team to spoko,nie mam nic przeciwko.mardeco pisze: Odnośnie ankiety wydaje mi się, że jest zbędna na 3 zlot robiliśmy ankietę i ile osób się wypowiedziało ??
max 10 i co z tego wyszło?
No właśnie Marcin, mi to wszystko jedno czy ktoś ma 50km czy 3000km ,jak ktoś chce to przyjedzie, to nie o to tutaj chodzimardeco pisze: osobiście jestem zdania gdziekolwiek zlot się będzie odbywał tam dojadę ,
nie ważne jaki region Polski. Przypominam, ze to zlot a nie wczasy pod gruszą jadę z zamiłowania dla danej marki , a nie zwiedzać dany region . Tatra spełnia nasze wymogi Uważam, ze jakiekolwiek zmiany są tutaj zbędne niech się wypowiedzą osoby które uczestniczyły w zlocie zauważyłem ,ze każdy by chciał żeby zlot odbył się jak najbliżej jego miejsca zamieszkania Panowie !!! kolega eed ma najdalej z nas wszystkich i da rade , koleżanka unssen jedzie z uk a Wy ?? macie do przebycia max 400 km i marudzicie ?? żenada jezdzimy Audi a to zobowiązuje
Kto marudzi???? -każdy chce się wypowiedzieć...
Mi się pewne sprawy nie podobają i tyle,nie będę przytakiwał bo ktoś tak chce
Jak czytam post Pantona to się wszystko zgadza,ma bardzooo dużo racji.
Panton z VanDykem rzucili wcześniej fajnymi pomysłami ale zawsze wszyscy po nich jechali,bez sensownie....
Wtedy też powinna być zasada " jeździmy Audi a to zobowiązuje"
Wy jako administracja ustawiliście sobie wszystko i tego się trzymajcie.
Ja się już w.....ł nie będę bo niema sensu,bo zaraz ja i kilku innych gości na durni wyjdzie....
PS. Erni dobrze że skasowałeś to co wrzuciłeś