części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 26 sty 2018, 20:22

mardeco pisze:Powiem tyle ja razem z żona spędziliśmy ok 3 dni na dzwonieniu
Bardzo fajnie z waszej strony za angaż :)
mardeco pisze: Odnośnie ankiety wydaje mi się, że jest zbędna na 3 zlot robiliśmy ankietę i ile osób się wypowiedziało ??
max 10 i co z tego wyszło?
Co roku trzeba próbować,przecież ilość nowych członków A8team w roku wzrasta ,tak przynajmniej jest sprawiedliwie. Jeżeli już ustaliliście że Zakopane to stała miejscówka dla zlotów A8team to spoko,nie mam nic przeciwko.
mardeco pisze: osobiście jestem zdania gdziekolwiek zlot się będzie odbywał tam dojadę ,
nie ważne jaki region Polski. Przypominam, ze to zlot a nie wczasy pod gruszą jadę z zamiłowania dla danej marki , a nie zwiedzać dany region . Tatra spełnia nasze wymogi Uważam, ze jakiekolwiek zmiany są tutaj zbędne niech się wypowiedzą osoby które uczestniczyły w zlocie zauważyłem ,ze każdy by chciał żeby zlot odbył się jak najbliżej jego miejsca zamieszkania Panowie !!! kolega eed ma najdalej z nas wszystkich i da rade , koleżanka unssen jedzie z uk a Wy ?? macie do przebycia max 400 km i marudzicie ?? żenada jezdzimy Audi a to zobowiązuje
No właśnie Marcin, mi to wszystko jedno czy ktoś ma 50km czy 3000km ,jak ktoś chce to przyjedzie, to nie o to tutaj chodzi :)
Kto marudzi???? -każdy chce się wypowiedzieć...

Mi się pewne sprawy nie podobają i tyle,nie będę przytakiwał bo ktoś tak chce :)

Jak czytam post Pantona to się wszystko zgadza,ma bardzooo dużo racji.
Panton z VanDykem rzucili wcześniej fajnymi pomysłami ale zawsze wszyscy po nich jechali,bez sensownie....
Wtedy też powinna być zasada " jeździmy Audi a to zobowiązuje" :)

Wy jako administracja ustawiliście sobie wszystko i tego się trzymajcie.
Ja się już w.....ł nie będę bo niema sensu,bo zaraz ja i kilku innych gości na durni wyjdzie....

PS. Erni dobrze że skasowałeś to co wrzuciłeś :)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 26 sty 2018, 20:23

Beretti pisze:A o tym BERECIE co piszesz to będę dymał 900 km i nie zarzekam , a wręcz trafie do wariatów takich jak ja którzy wstają rano w lato i zawsze przed wyjazdem opierdzielają swoje auto mikrofibrą żeby czasem kurzu nie było widać <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> , tacy goście pozytywnie zakręceni którzy kochają swoje autka i zrobią dla nich wszystko <kocham> <kocham> <kocham> . Poza tym fajnie będzie zobaczyć wszystkich znajomych i mam nadzieje nowych ludzi myślących podobnie !!!! . Pozdrawiam
hehehe... bez skojarzeń Beretti, bez skojarzeń <hihi>
Dla ciebie również szacun za uczestnictwo w zlocie. Udowadniasz, że odległość nie jest najważniejsza <okok>

Chciałem Cię odwiedzić w ten weekend, tak jak rozmawialiśmy, ale chyba nie dam rady.
Jak temat będzie aktualny to za tydzień pewnie będę ale wcześniej oczywiście zadzwonię <hihi>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 26 sty 2018, 20:41

preston81 pisze:
btw Foss mialem nadzieje że udzielisz glosu takze i w tej kwestii ...

"a może Panowie zrobilibysmy 1h na diagnozowanie aut , i ew problemy omawialibyśmy grupowo w towarzystwie osob które się na tym najbardziej znają ?? FOSS masz jakis uber komputer? czy vag wystarczy ? i fajnie by bylo jak by osoby takie jak wlasnie Ty wziely w tym udzial bo bądz co bądz masz tutaj autorytet i powazanie , zyjesz tym mozna pwiedziec i zjadles zęby już na nie jednym aucie pisałbyś się na takie coś ? wiem ze wiele osob bylo wlasnie rozczarowanym brakiem takiego nazwijmy to eventu jakos tak malo czasu bylo zawsze szybko szybko wiesz sam ...

tym samym wyloni sie auto z najwieksza iloscia błędów :) albo najmniejsza iloscia"
Maciek serio??? Przcież Ty Panie codziennie VAGujesz swoją 8.... teraz masz dwie więc nie wiem czy ty w ogole czas w domu spędzasz :D .... <jezyk2>
<hmm> no to Damian masz fuche teraz <cicho>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 26 sty 2018, 20:56

nie skanowalem juz z 2 miechy :)
bądź sobą, wariatów też lubią

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 26 sty 2018, 21:38

jordan233 pisze:
PS. Erni dobrze że skasowałeś to co wrzuciłeś
i to jak szybko... a już miały lecieć zjeby!!! <onienie> <onienie> <onienie>

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 27 sty 2018, 12:18

preston81 pisze:a może Panowie zrobilibysmy 1h na diagnozowanie aut , i ew problemy omawialibyśmy grupowo w towarzystwie osob które się na tym najbardziej znają ?? FOSS masz jakis uber komputer? czy vag wystarczy ? i fajnie by bylo jak by osoby takie jak wlasnie Ty wziely w tym udzial bo bądz co bądz masz tutaj autorytet i powazanie , zyjesz tym mozna pwiedziec i zjadles zęby już na nie jednym aucie pisałbyś się na takie coś ? wiem ze wiele osob bylo wlasnie rozczarowanym brakiem takiego nazwijmy to eventu jakos tak malo czasu bylo zawsze szybko szybko wiesz sam ...
preston81... 1 godzina?...
Przecież to abstrakcja <hihi>
Wnikliwa diagnostyka i omówienie wszystkiego co się pokazało na jednej D3 może spokojnie zająć 0,5 godziny...
pomyśl... dyskusje, debaty, różne zdania na ten sam temat...
To ile aut chcesz przez tą 1 godzinę oblecieć? <faktycznie>

No chyba, że po łebkach polecieć... szybki skan, loga zapisać i następny.
A po zlocie loga mailem do każdego i niech sobie każdy radzi już we własnym zakresie <hihi>
preston81 pisze:... tym samym wyloni sie auto z najwieksza iloscia błędów :) albo najmniejsza iloscia
Tego nie możemy uznać za jedną z konkurencji <faktycznie>

Po pierwsze D2 i D3 to diametralna różnica a po drugie, są wśród nas spryciarze co mają interfejs na smarfona i na szybko mogą skasować błędy co istotnie wpłynęło by na przebieg rywalizacji :D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 27 sty 2018, 12:39

FOSS pisze:preston81... 1 godzina?...
Przecież to abstrakcja
Damian, Maciek miał pewnie na myśli diagnoze swojej 8 przez ta 1h :D

Adam.Grze
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adam.Grze » 27 sty 2018, 12:51

Ja na zlot doczekać się już nie mogę, mimo że byłem w innym hotelu na III zlocie. Zakopane jest pięknym miejscem nawet w czerwcu i tym razem będę z wami w hotelu tatra i moja A8 :) Wielki szacunek i podziękowania dla organizatorów za poświęcony czas przy organizacji IV Zlotu A8 :) <brawo>

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 27 sty 2018, 14:56

CINEK pisze:Damian, Maciek miał pewnie na myśli diagnoze swojej 8 przez ta 1h
odpukac u mnie nie ma co diagnozowac - poki co

Awatar użytkownika
Anepu
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Anepu » 27 sty 2018, 19:42

Ale mnie tym razem zaskoczyliście z terminem myślałem, że znowu będzie wrzesień więc już mam zaplanowane wakacje i to właśnie na czerwiec, ale z Krakowa do was będzie raptem 100 km to na jeden dzień przyjadę przywitać się jak się uda to może na ten wyjazd całą kolumną.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 28 sty 2018, 21:09

chętnie zobacze twoje d3 Anepu :) pamietam sciagnales mi ja z przed nosa :D

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 28 sty 2018, 22:04

Tyyy mało Ci audic pod domem ???? Po co Ci trzecia 8semka??

Awatar użytkownika
Anepu
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Anepu » 28 sty 2018, 22:28

preston81 pisze:chętnie zobacze twoje d3 Anepu :) pamietam sciagnales mi ja z przed nosa :D
Postaram się przyjechać i znowu z wami się spotkać porozmawiać i wspólnie wziąć udział w paradzie.

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 28 sty 2018, 22:34

Anepu pisze:Postaram się przyjechać i znowu z wami się spotkać porozmawiać i wspólnie wziąć udział w paradzie.
Dobrze pan godosz <okok>

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 29 sty 2018, 00:00

[center]...
>> do Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w IV Ogólnopolskim Zlocie A8Team <<

aby uniknąć wszelkich niejasności, bardzo prosimy o szczegółowe zapoznanie się z REGULAMINEM zlotu

w razie pytań dyskusję prowadzimy oczywiście tutaj... pozdrawiam[/center]
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl