![]() |
![]() |
![]() |
Tuleje z Olkusza brałeś? Jaka cena (rozumiem, że komplet 4 sztuki) ?pb41ns pisze:a ja zmontowałem przyżąd do prostoliniowego zamontowania wału napędowego, przyszły również tuleje poliuretanowe do tylnych sanek oraz poduszki dyfra i poduszki silnika, w niedługim czasie wypierducha sanek i wymiana wszystkiego
tak z Olkusza 4 sztuki, cena to 525 pln przesyłkąJarek1988 pisze:Tuleje z Olkusza brałeś? Jaka cena (rozumiem, że komplet 4 sztuki) ?pb41ns pisze:a ja zmontowałem przyżąd do prostoliniowego zamontowania wału napędowego, przyszły również tuleje poliuretanowe do tylnych sanek oraz poduszki dyfra i poduszki silnika, w niedługim czasie wypierducha sanek i wymiana wszystkiego
Oryginalne różnią się między sobą wzorem gumy (wycięciami) pomiędzy elementami metalowymi, wymiary zewnętrzne mają identyczne. Mam te poliuretany od ponad 5 lat u siebie i nic się z nimi nie dzieje złego.Jarek1988 pisze:4 tuleje są takie same? Z tego co widzę, to firma z Olkusza sprzedaje jeden rodzaj tych tulejek a jak patrzyłem w Etce to 2 sztuki mają inny numer a 2 inny.pb41ns pisze:tak z Olkusza 4 sztuki, cena to 525 pln przesyłką