No jak to "nie musi potrafić"?... Co też ty mówisz?drago_o pisze:Wystarczy pojechać na Huntera 3D. Nie musi potrafić bo program mu wszystko powie co ma po kolei robić
Oczywiście, że musi potrafić.
No jak to "nie musi potrafić"?... Co też ty mówisz?drago_o pisze:Wystarczy pojechać na Huntera 3D. Nie musi potrafić bo program mu wszystko powie co ma po kolei robić
Ja robiłem w auto Dobrucki http://www.dobrucki.com.pl/Spiderwawa776 pisze:Wtam,
Polecicie kogoś z Warszawy i okolic kto zna się na ustawieniu geometrii do A8 D3?
Ogólnie poprzedni właściciel niby robił geometrię w Białymstoku, wykres ok, opon nie tnie ale kierownica skręcona lekko w lewo, żeby auto jechało prosto
[ Dodano: 2018-06-13, 08:50 ]
wczoraj sprawdziłem przednią oś i wygląda na to, że prawe koło jest 5 mm. wysunięte do przodu względem lewego pewnie w tym tkwi problem, pytanie jak go rozwiązać?
Sylwek wie co robi, już od latGlac pisze:... autem zajął się Pan Sylwek. Krótko - facet wie co robi.
Maćku, masz rację. Będąc tam wielokrotnie wiem, że niestety nie oddałbym tam samochodu na naprawę.maciu pisze:dobrucki.... miałem tam kiedyś przygody z C4ką... może i się zmienili ale niesmak pozostał