No jak to "nie musi potrafić"?... Co też ty mówisz?drago_o pisze:Wystarczy pojechać na Huntera 3D. Nie musi potrafić bo program mu wszystko powie co ma po kolei robić![]()

Oczywiście, że musi potrafić.
![]() |
![]() |
No jak to "nie musi potrafić"?... Co też ty mówisz?drago_o pisze:Wystarczy pojechać na Huntera 3D. Nie musi potrafić bo program mu wszystko powie co ma po kolei robić![]()
Ja robiłem w auto Dobrucki http://www.dobrucki.com.pl/Spiderwawa776 pisze:Wtam,
Polecicie kogoś z Warszawy i okolic kto zna się na ustawieniu geometrii do A8 D3?
Ogólnie poprzedni właściciel niby robił geometrię w Białymstoku, wykres ok, opon nie tnie ale kierownica skręcona lekko w lewo, żeby auto jechało prosto![]()
[ Dodano: 2018-06-13, 08:50 ]
wczoraj sprawdziłem przednią oś i wygląda na to, że prawe koło jest 5 mm. wysunięte do przodu względem lewego pewnie w tym tkwi problem, pytanie jak go rozwiązać?
Sylwek wie co robi, już od latGlac pisze:... autem zajął się Pan Sylwek. Krótko - facet wie co robi.
Maćku, masz rację. Będąc tam wielokrotnie wiem, że niestety nie oddałbym tam samochodu na naprawę.maciu pisze:dobrucki.... miałem tam kiedyś przygody z C4ką... może i się zmienili ale niesmak pozostał![]()