Wszystko na to wskazuje, że w tym roku nie powinno być już ataków zimy. Mnie osobiście to cieszy, bo nie lubię zim
Więcej słońca, to więcej endorfin i generalnie człowiek jest bardziej szczęśliwy
Oglaszam zakończenie zimy 2018/19
Tak jesteśmy skonstruowani, że światło, najlepiej te słoneczne jest nam potrzebne do życia.
Wydzielają się endorfiny. Ale czynnikiem który powoduje wydzielanie się endorfin jest również sport i generalnie aktywność fizyczna, którą w okolicach wiosny, lata też jakby fajniej się uprawia - i chyba wszyscy się ze mną zgadzają.
Np bieganie lub jazda na rowerze - tylko ten ostatni trzeba jeszcze przygotować do sezonu. Odsyłam do kilka rzeczy o których trzeba pamiętać.
Wydzielają się endorfiny. Ale czynnikiem który powoduje wydzielanie się endorfin jest również sport i generalnie aktywność fizyczna, którą w okolicach wiosny, lata też jakby fajniej się uprawia - i chyba wszyscy się ze mną zgadzają.
Np bieganie lub jazda na rowerze - tylko ten ostatni trzeba jeszcze przygotować do sezonu. Odsyłam do kilka rzeczy o których trzeba pamiętać.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2020, 13:17 przez jazzm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Super Klubowicz
W takiej sytuacji dobrze się przeprowadzić gdzieś daleko na południeklark pisze: bo nie lubię zim
Szczególnie narciarstwojazzm pisze:Ale czynnikiem który powoduje wydzielanie się endorfin jest również sport i generalnie aktywność fizyczna, którą w okolicach wiosny, lata też jakby fajniej się uprawia - i chyba wszyscy się ze mną zgadzają
Mówisz o dwóch dwudziestkach (z miseczkami C) - zamiast jednej czterdziestki czy też o wersji alu z czarną gumą na zewnątrzCINEK pisze:jeszcze więcej się endorfin wydziela jak się zarzuci 20stki na auto
A tak przy temacie - to całą "zimę" w A8 przejeździłem na letnich - tak trafiło, że wszystkie wyjazdy w trasę zaliczyłem przy suchym / mokrym asfalcie bez śniegu i lodu.
Za to 80-tka została "obuta" w zimówki, gdyż jest używana codziennie.