*** Spoty Warszawa*** - ogólny
To wezmę jedno letnie koło do bagażnika... tak dla lepszego samopoczucia.. :-DFOSS pisze:Nie, bo Ci co przyjadą na zimówkach mogą nie czuć się komfortowo :-Pbart_zaw pisze:Czy w dobrym guście będzie założenie letnich laczek do auta??
A tak wogóle to też o tym myślałem ale podobno ma jeszcze sypnąć śniegiem więc nie wiem czy to odpowiednia pora :roll:
Po ostatnim spotkaniu w Arco, sugeruję parkować za szlabanem (5zł/godzina) - pusto bo nikt nie wjeżdża natomiast przed szlabanem ciężko miejsce znaleźć.
arco kojarzy mi sie źle (czego nie bede tu wspominał w szczegółach) i dobrze bo kiedyś
drużynowo wygraliśmy tam konkretnego szampana ale jednak pasuję, weekendy standardowo
mam dla rodziny, czasami gokarty są w stanie mnie od tego oderwać
drużynowo wygraliśmy tam konkretnego szampana ale jednak pasuję, weekendy standardowo
mam dla rodziny, czasami gokarty są w stanie mnie od tego oderwać
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Ja miałem ochotę jednak też założyć ale niestety nie mam ich w domu i logistycznie do niedzieli jest to już nie do ogarnięcia... nawet do bagażnika nie mam co włożyć więc tylko zdjęcia eSy z ubiegłego sezonu letniego sobie pooglądam i tyle tego :lol:bart_zaw pisze:To wezmę jedno letnie koło do bagażnika... tak dla lepszego samopoczucia.. :-DFOSS pisze:Nie, bo Ci co przyjadą na zimówkach mogą nie czuć się komfortowo :-Pbart_zaw pisze:Czy w dobrym guście będzie założenie letnich laczek do auta??
Jestem zdecydowanie za bo nie ma co się męczyć z pojedynczymi miejscami - tak więc spotkanie za szlabanem :-Pbart_zaw pisze:Po ostatnim spotkaniu w Arco, sugeruję parkować za szlabanem (5zł/godzina) - pusto bo nikt nie wjeżdża natomiast przed szlabanem ciężko miejsce znaleźć.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Lukas134, Już niebawem w dziale "Nasze Auta" sam zobaczysz Ewentualna mała podpowiedź - http://www.a8team.pl/profiles/41.htm :-P
Dziękuję Marto za podpowiedź teraz tylko czekać aż sam się pochwali
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Karol, Ciężko będzie do Niemiec się wybrać na hura .. ale z wielką przyjemnością zapraszam Cie na I Urodziny Klubu A8 - http://www.a8team.pl/topics61/3916.htm
Pozdrawiam
Pozdrawiam