and808 pisze:(...) uwazaj tylko, abys nie wymienil na system, ktory posiada w swoim samochodzie mazur6662, wtedy dopiero bedziesz mial klopoty. wyobraz sobie, jego modul dziala tak, ze aby otworzyc samochod trzeba trzymac wcisniety przycisk przez 3 sek !!!
a i jeszcze jedno, silnik gasnie po 15 sek od chwili nie wykrycia kluczyka w poblizu pojazdu !!!
Bez docinków proszę, koledze mazur6662 widocznie system ten działa trochę inaczej niż nam ale jeśli pewny jesteś, że działanie takie nie jest poprawne to wystarczy napisać to wprost...
nie podnośmy sobie niepotrzebnie ciśnienia ;-)
and808 pisze:tak przy okazji, Karol, az mi sie nie chce wierzyc, ze nieoryginalny gateway moze siac takie spustoszenie w Twoim samochodzie, ale kto wie ?
(...) jak widze Ty posiadasz d2, ja mam d3. moze ta przypadlosc zostala rozwiazana w d3 ? jedyna rzecz, ktora wydaje mi sie prawdopodobna to fakt, ze w temperaturach okolo "0" woda przymarza i zakloca dzialanie (wskazales ten trop piszac o czujnikach parkowania). a jesli to zamarznieta woda, to nie jest wada.
O ile dobrze zrozumiałem to pisałeś to do
Karola ale On przecież posiada model D3 a nie D2...
co więcej w modelu D2 system Key Less Go nie występuje wogóle...
może chodziło Ci o modele D3 ale przed liftem i po lifcie... że tutaj może być różnica :roll:
webcomat pisze:kontaktowałem się z serwisem i przy ich pomocy (dobrali odpowiedni) zakupiłem sterownik... Tylko że na tym etapie zostałem a sterownik leży w garażu

Trochę tego nie rozumiem... zakupiłeś sterownik w ASO tak jak w sklepie ale nie dałeś go im aby go zamonowali?...
ale to chyba nie problem aby znowuż do nich podjechać i tym razem poprosić o wymianę - sterownik zakupiony u nich więc nie powinno być żadnego problemu a robiąc w ten sposób będziesz miał jeszcze na wszystko gwarancję :roll:
no chyba że mylę się w swoim rozumowaniu to mnie popraw.