czad
p.s sorki ale nie wiem jak nazwac temat

może mi ktoś powiedzieć dlaczego to coś kosztuje 42k pln??
![]() |
![]() |
![]() |
no niestety masz racje pierwszy raz na coś takiego trafiłem i to jest powód mojego zaszokowania...tomekzabrze pisze:czego ty sie tu dziwisz? auto warte 120-170tys wrak z papierami 40.......... kradzione auto za 10-20 i jestes 100% do przodu w jakim ty kraju zyjesz? pierwszy raz takie ogloszenie widzis zna allegro. ? myslis zkto kupuje takie wraki na allegro ?
CP można zdjąc posiadając odpowiedni programator... dodatkowo "pare" przypadków usunięcia CP Vag-commanderem jest na necie, ale osobiście tego nigdy nie sprawdziłem.and808 pisze:jednak chce tylko nadmienic, ze "podmianka" numerow seryjnych nie jest juz taka oczywista jak kiedys. wiekoszosc sterownikow w samochodzie posiada zapisany numer vin. i poki co jedynym miejscem odblokowania CP jest aso. wiec paser ma utrudnienie, bowiem musi wymienic dodatkowo 20-40 sterownikow w samochodzie. co prawda nie jestem pewien, czy nie ma alternatywnych metod zdejmowania CP - poki co niewielu slyszalo, ze jest to mozliwe.
Nie wydaje mi się :mrgreen: , przestrzeń pasażerska jest prawie cała . :mrgreen:marta pisze: w tym samochodzie "poszedł na tamten świat
dokładnie ale ten pojazd pokazuje że nawet po takim dzwonie wnętrze nadal istnieje dla mnie to masakra i mega + dla bezpieczeństwa ludzi nim podróżujących. Q7 jest wielkim klockiem i nie wiem czy nasze A8 D3 też by się tak zachowały po takim dzwonie...mdamian pisze:Nie wydaje mi się :mrgreen: , przestrzeń pasażerska jest prawie cała . :mrgreen:marta pisze: w tym samochodzie "poszedł na tamten świat
i tak i nie, czyli masz dużo racji oraz należy zaprzeczyćdaro72 pisze:Myślę że dużo lepiej. Większość samochodów terenowych i suwów nie przechodzi tak ładnie crasz testów jak samochody osobowe.