kolonkos88 pisze:Kolega FOSS zapomniał o nas.... Chyba jeszcze nie nabył swojej A8

A tak na poważnie to zdrowiej tam i nie każ dłużej czekać!
Pamiętam pamiętam ale nie daję rady :-?
kolonkos88 pisze:A tak trochę na inny temat, jak ubezpieczałeś samochód wykupiłeś sobie OC z AC czy tylko samą ochronę cywilną?
Na razie tylko OC bo auto wciąż na celnych tablicach...
jak dam radę to dzisiaj dopiero dam dokumenty do tłumaczenia a potem do złożenia do Urzedu Celnego i Skarbówki... te wszystkie formalności zlecam jednej firmie bo sam nie dam rady :-?
do papierów już muszę złożyć swoje zwolnienie lekarskie i wypis ze szpitala bo będą mi chcieli dowalić za przekroczenie terminu...
(do Urzędu celnego powinienem się zgłosić w przeciągu 14 dni od day przekroczenia granicy... badanie techniczne mam z 3-go marca więc już jest po terminie i nie mam co próbować ściemniać) :evil:
Na razie praktycznie nim jeżdżę bo wiadomo, celne blachy to wręcz zaproszenie dla amatorów cudzej własności... chciałbym już wszystko załatwić, zarejestrować i wogóle ale nie daję rady...
jak zarejestruję to AC obowiazkowo - przypadek z moim S8 jest dla mnie wystarczający aby pomimo drożejących ubezpieczeń polecieć po AC :-?