![]() |
![]() |
![]() |
Czy posiadasz/używasz smartphona?
-
- Forum Audi A8
Moja kobita chce kupić Samsunga Galaxy S, jeszcze wahała się nad zakupem iPhone 3. Z tego co wyczytałem i widziałem (np film Avatar w HD) to niezła maszynka. iPhone'a osobiście nigdy bym nie kupił, bo przechlapane jest tam cokolwiek zgrać (mp3 na przykład). Kolega ma laptopa Apple i ten sam problem.
P.S. Dodaj do ankiety odpowiedź "jeszcze NIE" :-P
P.S. Dodaj do ankiety odpowiedź "jeszcze NIE" :-P
- sinus
- Forum Audi A8
@djbinek SGS zdecydowanie polecam, bardzo dobry wybór, szczególnie, że teraz można go kupić za przyzwoitą cenę. Miał już upgrade z A2.1 Eclair na 2.2 Froyo. Teraz są już b. dobrze działające bety 2.3 Gingerbread. Dwa upgrade'y głównych wersji systemu na jednym telefonie rzadko się zdarzają. No i dostępnych mnóstwo różnych modyfikacji ze względu na dużą liczbę użytkowników. Nie wspominając, że sam hardware jest wyśmienity i oczywiście SuperAmoled, który wymiata.
"Jeszcze nie" jeżeli ktoś ma w planach zakup jest dla mnie równoważne jest z "tak".
"Jeszcze nie" jeżeli ktoś ma w planach zakup jest dla mnie równoważne jest z "tak".
- gierobiala
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Już tak! 8-) Od 2 dni moja dziewczyna ma białego Galaxy S. Na razie testowałem jak cykają MP3, filmy HD i gierki w 3d, jestem mile zaskoczony. Wywaliło mnie z butów jak zapuściłem Avatara i 2012 w HD, jeszcze nigdy nie widziałem takiego małego wyświetlacza o tak dużej rozdzielczości! Jednak ja puki co zostaję przy pancernej Nokii 6230i 8-)"Jeszcze nie" jeżeli ktoś ma w planach zakup jest dla mnie równoważne jest z "tak".
- sinus
- Forum Audi A8
- pebo
- Super Klubowicz
HTC Wizzard (Qtek 9100). Od 2005 roku do dziś. Na Win 5.0. Działa super, ale w ubiegłym roku musiałem już wymienić baterię. Standardowa 1200 została wymieniona na 2000 mAh (48 złociszy). Chce się już coś nowszego, ale koniecznie musi być z klawiaturą, no i chciałbym też na windowsach - mnie bardzo odpowiadają, bo mogę sobie wszystko ustawić wedle potrzeb, jak w A8. Patrzyłem na HTC HD7, ale z Windows 7 to już dumbfon, więc jak na razie przystopowałem. Ewentualnie zostanie wybrać Dezire Z. Miałem Samsunga Wave z klawiaturą, ale do HTC jeszcze mu daleko. Każdy średni smartfon z dobrym systemem operacyjnym bije na głowę zwykłe komórajki. Oczywiście, jeśli ktoś potrzebuje takich możliwości.
Bądź dobry jak chleb.
- FOSS
- Super Klubowicz
No Saberek to albo Ty trafiłeś wyjątkowo kiepski egzemplarz albo ja trafiłem wyjątkowo dobry bo HD2-kę mam od ponad roku (jeden z pierwszych) i nie zawiesił mi się nigdy, ani razu... z jego działania jestem baaardzo zadowolony ;-)Saberek pisze:mialem HTC HD2 i jak dla mnie to najgorszy tel jaki mialem, ciagle sie wieszal...
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- colln
- Super Klubowicz
ile ja się kiedyś sms-ów naczytałem, gość do mnie zadzwonił czy napisał (nie pamiętam w każdym razie miał tam gdzieś mój numer wpisany u siebie) jak się okazało ten jego smartphone zaczął się najwyraźniej nudzić bo postanowił samodzielnie rozsyłać sms-y , oj co w nich było i firmowe i prywatne, no totalnie wszystko od wszystkich - miałem ubaw ze 3 tygodnie, w końcu żona rozpieprzyła mu ten fon o podłogę jak się okazało 

Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
-
- Super Klubowicz
Jak szukasz dobrego telefonu z pełną klawiaturą to mogę Ci polecić HTC Touch Pro 2, nie jest to najnowszy telefon ale jest super wykonany no i na Windowsiepebo pisze:HTC Wizzard (Qtek 9100). Od 2005 roku do dziś. Na Win 5.0. Działa super, ale w ubiegłym roku musiałem już wymienić baterię. Standardowa 1200 została wymieniona na 2000 mAh (48 złociszy). Chce się już coś nowszego, ale koniecznie musi być z klawiaturą, no i chciałbym też na windowsach - mnie bardzo odpowiadają, bo mogę sobie wszystko ustawić wedle potrzeb, jak w A8. Patrzyłem na HTC HD7, ale z Windows 7 to już dumbfon, więc jak na razie przystopowałem. Ewentualnie zostanie wybrać Dezire Z. Miałem Samsunga Wave z klawiaturą, ale do HTC jeszcze mu daleko. Każdy średni smartfon z dobrym systemem operacyjnym bije na głowę zwykłe komórajki. Oczywiście, jeśli ktoś potrzebuje takich możliwości.
[ Dodano: 2011-04-17, 11:33 ]
Wszystko zależy do czego to ma służyć jeżeli robisz jakieś prezentacje to ok, ale jeżeli do zabawy to osobiście wolałbym kupić Netbooka np. z systemm operacyjnym Android, jeżeli zdecydujesz sięna tableta mogę polecić Samsung Galaxy Tab dobra cena do jakościglinka pisze:ja zastanawiam sie nad tabletem czy miał ktos z tym jakies doswiadczenia bo niewiem czy warto sie w to bawic :-/
- pebo
- Super Klubowicz
I to jest konkret. DziękiGrain pisze:Jak szukasz dobrego telefonu z pełną klawiaturą to mogę Ci polecić HTC Touch Pro 2, nie jest to najnowszy telefon ale jest super wykonany no i na Windowsiepebo pisze:HTC Wizzard (Qtek 9100). Od 2005 roku do dziś. Na Win 5.0. Działa super, ale w ubiegłym roku musiałem już wymienić baterię. Standardowa 1200 została wymieniona na 2000 mAh (48 złociszy). Chce się już coś nowszego, ale koniecznie musi być z klawiaturą, no i chciałbym też na windowsach - mnie bardzo odpowiadają, bo mogę sobie wszystko ustawić wedle potrzeb, jak w A8. Patrzyłem na HTC HD7, ale z Windows 7 to już dumbfon, więc jak na razie przystopowałem. Ewentualnie zostanie wybrać Dezire Z. Miałem Samsunga Wave z klawiaturą, ale do HTC jeszcze mu daleko. Każdy średni smartfon z dobrym systemem operacyjnym bije na głowę zwykłe komórajki. Oczywiście, jeśli ktoś potrzebuje takich możliwości.
Bądź dobry jak chleb.