[A8 D2 94] powineli mi autko
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Parę lat temu spaliło mi się całe wnętrze audi C4 do drutów w siedzeniach i kierownicy od przegrody za siedzeniami do przegrody silnika doszczętnie,i niby samochód masz a nie masz bo wszystko wypalone a AC nie było i płacz,i sam nie wiem co lepsze.Na pewno satysfakcja z tego ze nie dali rady zawinąć jest ogromna,ale jak w formie zemsty zdemolują nam niunię tak że nie opłaca się jej naprawiać to i tak jesteśmy w czarnej dupie a jeszcze jak nie było AC to bul.
No ból jak cholera, nawet jak Ci poloneza spalą. Zawsze ciężko zarobiona kasa w plecy. Najlepiej kupić to Autocasco i jakieś zabezpieczenia, albo samo AC. W Irlandii często furę zostawiłem otwartą, nic mi nigdy nie zginęło. Tutaj nie ma tego że Ci ktoś auto zawinie. Jedynie jak Cie nie lubią to oponki przebiją. Jakiegoś GPSa mieć albo telefon jak ktoś wspomniał i po nitce do kłębka ... do dziupli :evil:
Lokalizacja przy pomocy GPS nie jest w chwili obecnej dla złodzieja specjalnym problemem. Wystarczy, że kupi coś takiego:
Zagłuszacz
włączy, włoży w kieszeń i po zabezpieczeniu.
Zagłuszacz
włączy, włoży w kieszeń i po zabezpieczeniu.
Niestety ale masz sporo racji :evil:sznink pisze:Lokalizacja przy pomocy GPS nie jest w chwili obecnej dla złodzieja specjalnym problemem. Wystarczy, że kupi coś takiego: ...
Najlepsze zabezpieczenia są te niestandardowe czyli jakiś przycisk przerywający obwód jakiegoś ważnego elementu układu 8-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
przedłużyli mi cały pakiet OC+AC +NW, feler jest taki że wycena z jakiegośmaciu pisze:
moja jest rocznikowo 95 i mam pełny pakiet w Linku (2400 na rok)
zobaczymy co bedzie w lipcu jak będę przedłużał jeżeli nie będą chcieli ubezpieczyć
to chyba z żalem rozważę sprzedaż
katalogu mojej fury to 12.900pln
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Tak dokładnie znalazło się cacko :mrgreen:Klimass1 pisze:z tego co czytałem w innym temacie samochód się znalazł ? ))
Już chciałem jechać kupić inne autko , a tu dzwoni pan policjant że autko się znalazło i jest do odbioru :mrgreen:
na razie ma ręce bo siedzi , no ale wyjdzie kiedyś :mrgreen: :evil:djbinek pisze:Znalazło się, złodziej już bez ręki pewnie chodzi, jak nie bez dwóch Pozdrawiam!
maciu, a mi nie chcieli wogólę dać AC , bo za stary , a to tylko rok różnicy pomiędzy naszymi samochodami . Też mam w LINK4
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Jak ty to zrobiłeś , możesz napisać mi na PW :?: :?:daro72 pisze:Ja mam auto z tego samego rocznika tylko ubezpieczyłem przed 14 rokiem jego życia
Ps:
Ps:
Właśnie nie , za stary .daro72 pisze:Nie wiem czy jakaś firma ubezpiecza powyżej 17 lat.
Ps:
Ps:
rozwalony tylny zamek od klapy bagażnika , no i klapa uszkodzona .
Ps:
Ps: