U mnie nie dość że pojawia sie ta tabela, to jedyne co w niej się zgadza to "numer handlowy" - 4D2GFZ, nie zgadza się ani oznaczenie silnika - AVP ani skrzyni - FBG.
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] ETKA czy działa prawidłowo
[D2 ALL ] ETKA czy działa prawidłowo
Czy u Was tez tak jest że po wpisaniu VIN w ETKA wyskakuje Wam taka tabela, czy od razu pojawiają sie dane konretnie tylko Waszego samochodu.
![Obrazek]()
U mnie nie dość że pojawia sie ta tabela, to jedyne co w niej się zgadza to "numer handlowy" - 4D2GFZ, nie zgadza się ani oznaczenie silnika - AVP ani skrzyni - FBG.
Puść mi na PW swój win to zobaczę czy u mnie takie same jaja wyjdą. Tylko dla świętego spokoju podaj kod silnika i skrzyni. Spróbuję sprawdzić jak co to ci odpowiem co i jak. Bo jak sprawdzam swoje autko to tylko kod skrzyni muszę wpisać. Kiedyś to nawet wyposażenie aut w grupie aut sprawdzałem znajomym a teraz to kicha. Jest ponoć jakaś wersja ETKI ale trzeba coś tam zapłacić i jeszcze coś zrobić. Ja dałem sobie spokój dla mnie wystarczy to co mam. Meczy mnie tylko, że nie mogę zainstalować serwisówki (ELSY) u siebie na kompie. Na razie jeszcze nikt tego nie rozkmił na na Vistę.
Dążenie do doskonałości.
Poszło.daro72 pisze:Puść mi na PW
[ Dodano: 2011-05-10, 07:58 ]
Czy ktoś z forum może mi jeszcze sprawdzić w swojej ETCE co wyskoczy po wpisaniu mojego numeru VIN. Kolega daro72 sprawdzil mi w Swojej i pojawia się to samo co u mnie. Chciałbym wiedziec czy mam szukac innej ETKI czy po prostu juz tak u mnie będzie.
VIN wyśle na PW.